11.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Последно щавене в Новините Днес: Кметът на Петрич Димитър Бръчков си вдига заплатата на 4000 лв. със задна дата – от януари 2023-а (ДОКУМЕНТ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кметът на Петрич Димитър Бръчков, главен герой в серия прокурорски преписки и досъдебни производства, е решил да ощави бюджета като за последно, алармира възмутен общински служител пред Новините Днес.
Абсурдната хрумка на градоначалника, обвиняван във влечения от Колумбия, наказуеми от закона, е да си вдигне основната заплата на 4000 лева месечно, при това със задна дата – от 1 януари 2023-а.

Върхът на наглостта е, че заседанието на ОбС-Петрич, на което ще се гласува абсолютно незаслуженият финансов бонус за местния Ценко Чоков, започна днес, 29 август, от 13,30 ч. Дали е случайно, че местните избори са точно след два месеца – на 29 октомври, пита риторично петричанинът.
На спявката на старейшините точката за увеличаване на Бръчковата заплата е вкарана в дневния ред като извънредна.

„Прилича на щавене като за последно. Така хората от Петрич и региона за пореден път ще се убедят какъв кмет си имаме, да им е обица на ухото“, коментира изцепката информаторът на Новините Днес.
Материалът Последно щавене в Новините Днес: Кметът на Петрич Димитър Бръчков си вдига заплатата на 4000 лв. със задна дата – от януари 2023-а (ДОКУМЕНТ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ