19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Пребитатата пред цяла България Таня шокира с изповед

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Насилникът, който беше заснет да бие жена си в дома им в Бобов дол, вече е в ареста. Жертвата – Таня, проговори за случая. 

Както БЛИЦ съобщи, на видеоклипа, разпространен във Фейсбук, се вижда как мъж пребива съпругата си, дърпа я за косата и я блъска във вратата. Видеото е заснето от 13-годишната дъщеря на двойката.

 

„За наши неща се скарахме, лични, случило се е, нямам наранявания, няма ми нищо. Не е избухлив, но и аз съм устата. По някакъв начин явно съм го провокирала, нали, не беше правилно.

Майката на Найден, пребил жена си като куче, шокира с тези думи ВИДЕО

Проверка по рама

Всички грешим. Не се чувствам унизена. Искам да бъде освободен и да живее неговия си начин на живот„, сподели Таня Ангелова пред Bulgaria ON AIR.

Тя казва, че досега не е упражнявано насилие над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появата на клипа в интернет пространството.

„Нито съм подала сигнал за домашно насилие, нито ще подавам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за развод и ще си гледам децата сама„, добави Таня.

 

„През 2019 г. съпругата му е подала едно заявление, при което по нейно настояване има отказ за образувано досъдебно производство“, обясни говорителят на Районна прокуратура – Кюстендил Крум Крумов.

Магазин за Акумулатори

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си.

Майката на пребитата жена, обаче, каза, че тормозът над дъщеря ѝ е системен и е от години.

Тя заявява, че няма причина за насилието и продължава да убеждава дъщеря си да търси правата си в съда.

Срещу мъжа е издадена и ограничителна заповед, за да не може той да доближава тъща си и децата.

„Ситуацията, в която никой не вдига телефона, ми е позната, че има нещо. Когато отидох горе, той беше доста агресивен и към мен с обиди, които не искам да цитирам. Не мога да разбера защо не иска да подаде жалба“, заяви пред БНТ Спаска Цветкова, майка на пострадалата жена.

39-годишният съпруг на Таня – Найден, е задържан два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Найден е задържан за 72 часа.

Източник: https://blitz.bg/

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ