19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Тези 3 зодии ще ви донесат само страдания, махнете ги от живота си

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Дева

Трудно е да се намери подход към хората, родени под знака Дева. Те са педантични, усещат, че са си самодостатъчни и подхождат с много логика към всеки казус. За да създадат нормална връзка с някого, те трябва да се отворят за него, но вродената подозрителност на този знак й пречи изключително много и от този порочен кръг просто няма измъкване. Търпеливият избраник трябва да обсажда постоянно крепостта на Девата и да изпита гама от негативни емоции.

Скорпион

Скорпионите обикновено менят настроението си постоянно и не всеки е готов да навакса на тези промени. Те са или безкрайно студени към половинката си или са готови на абсолютно всичко за нея. Подобни емоционални люлки могат да оставят без почва под кракта почти всеки. Ситуацията се усложнява и от факта, че интересът на Скорпиона към настоящата му връзка бързо отшумява и той доста бързо си намира нова.

Стрелец

Проверка по рама

Представителите на тази зодия рядко могат да седят неподвижни. Душата им се нуждае от ново преживявания и приключения и именно заради това половинката е длъжна да търпи тези копнежи за повече адреналин. Не всеки е готов да удържи на темпа на Стрелците. От своя страна представителите на тази зодия няма да вземат на сериозно половинката си, докато не видят дали двамата могат да живеят в един и същ ритъм./jenata.blitz.bg

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ