България

Предложението на Слави Трифонов няма да се превърне в правителство

Игра на Богове -Възходът на падението
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Предложението на Слави Трифонов няма да се превърне в правителство.

Ще бъде отхвърлено от целия парламент, коментира в предаването на “Сега” “(О)позиция” зам.-главният редактор Петьо Цеков. “И до момента не е ясна целта на Трифонов с изпреварващия му ход да представи проекто кабинет.

Ако целта му е да има правителство, очевидно това е най-нелепият ход на един политик, дори и да се казва Трифонов. Той напълно избяга от диалога, дори с останалите партии на протеста. Той все едно извива ръце. Това е ултиматум.Ако целта му е да не бъде прието неговото правителство, оправдавам хода му. Тогава ще се завърти парламентарната ролетка и ще стигне до БСП или ДБ. Ако и техен кабинет не бъде подкрепен, тогава ще стане ясно, че партиите са се запътили към трети парламентарни избори тази година. Приоритетите на Слави накратко са злободневие и космонавт”, каза Цеков.

“Що се отнася до Борисов, той е все по-неадекватен, търси доводи, където ги няма. Критиките му срещу машините за гласуване са като на лудитите от XIX век, които са чупели техниката. Борисов завлича ГЕРБ, колкото по-бързо се махне от политическата сцена, толкова по-добре за неговата партия. Изборите бяха добре организирани. Секционните комисии са благодарни, че изборният процес бе толкова организиран. В това включвам и действията на МВР, които ограничиха максимално купения вот. Ниската избирателна активност се дължи отчасти на това, но и на факта, че е юли, хората излизат в отпуска. Да гласуваш не е основният приоритет на хората”, заключи Петьо Цеков.

Проверка по рама

Коментари

Коментара

loading…
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Диета без глад

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button