30.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Привлечете любов, късмет и пари с маникюра на ръцете си

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Късметът в любовта и в бизнеса е необходим на всяка жена. Ако искате да станете по-успешни и привлекателни, трябва да обърнете специално внимание на маникюра си. Експерти в областта на биоенергията разказаха защо това е толкова важно за всяка жена.

Защо маникюрът е толкова важен?

Докато мъжете взаимодействат със света около тях като цяло равномерно с всяка част от тялото си, при жените специалната сила е концентрирана в очите и ръцете. В нашия случай е важно да се спрем на силата на ръцете. Много дами обръщат голямо внимание на ноктите си и трябва да кажа, че постъпват правилно.

Ако ноктите и ръцете като цяло са в лошо състояние, тогава харизмата й изчезва, мъжът спира да й обръща внимание. Тя може да е красиво облечена, но това няма да има голямо значение.

Психологията на цвета: Какво ще разкаже за вас любимият ви цвят на маникюра!

Цвят на ноктите и късмет

Проверка по рама

Ако усетите, че късметът започва да се отвръща от вас, достатъчно е да направите маникюр. Ако искате да получите допълнителен ефект, тогава можете да изберете определен цвят на ноктите.

Червените нокти увеличават харизмата на жената, помагат й да стане по-силна психически и също така й дават устойчивост на негативни външни влияния. Червеното е изборът на жените лидери.

Белите нокти са най-добрият начин да увеличите късмета си, когато правите нови запознанства. Намирането на общ език с нови хора ще бъде много по-лесно.

Жълтите нокти са чудесен стимул за настроение.

Оранжевото представлява креативност и вдъхновение.

Ако се притеснявате да не се изправите скоро пред дилема, можете да лакирате ноктите си в лилаво, за да засилите интуицията си.

Магазин за Акумулатори

Зелените или тюркоазените нокти са най-добрият избор за тези жени, които трябва да пътуват много и да са физически активни като цяло.

Синият цвят на ноктите е идеален за тези, които трябва да работят усилено интелектуално.

Черните нокти се проявяват перфектно по отношение на защитата от зли очи и магии.

Ето какво може да каже цветът на ноктите ви

Светло сините нокти успокояват нервите. Ако вашата работа или живот като цяло е свързан с постоянна негативност, този цвят на ноктите трябва да бъде избиран възможно най-често.

Не забравяйте, че можете да комбинирате различни цветове заедно – например използвайте двуцветна схема, при която ноктите са боядисани в един нюанс от едната ръка и различен от другата. Можете също така да оцветявате всеки нокът в два цвята – половината от нокътя, например, в черно, а другата половина в червено. Също така върху ноктите можете да приложите изображение на руни. Можете да използвате тези, от които се нуждаете в момента на живота.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ