ЗдравеКовид 19ПоследниРазследванияСветовни НовиниСвят

Ръководителите на Pfizer са криминални рецидивисти: Те многократно популяризират смъртоносни наркотици

Те се фокусират върху производството на химически лекарства (като химиотерапия и ваксини), които не работят и причиняват вреда, а след това уреждат милиарди долари в съдебни спорове и измами само за малка част от парите, които правят, като ги продават. По този начин измамата им носи повече от глобите.

Пример за ненаказана гигантска глоба

През 2009 г., само преди 12 години, Pfizer трябваше да плати 2,3 милиарда (а не милиони, милиарди) за споразумение за наказателна и гражданска отговорност, тъй като те рекламираха опасни фармацевтични продукти.

Ръководителите на Pfizer буквално се признаха за виновни (пред Министерството на правосъдието на САЩ) за пускането на пазара на няколко различни лекарства „с намерение да измамят и заблудят“ и за подкупи на лекари, които предписват тези фини лекарства.

Някой от Pfizer излежавал ли е затвор за тези извращения? Не.

И сега те правят ваксини срещу Covid-19, които могат да причинят образуване на кръвни съсиреци в белите дробове и мозъка. Наистина ли някой вярва, че тези престъпници, които извършват рецидиви, произвеждат някакви лекарства или ваксини, които не са опасни или дори смъртоносни?

Портрет на престъпното уволнение на Pfizer: години на продължаващ подкуп, научни измами, измами от регулаторите

Искате ли да станете милионер, който произвежда, продава или предписва лекарства, които осакатяват и убиват хора и никога не се притеснявате да отидете в затвора за това?

Проверка по рама

Лесно е. Просто въведете криминалната злоупотреба с наркотици на Pfizer. Най-лошите им престъпници ще получат само домашен арест и някои глоби, въпреки че живеят в именията, където е живял Джефри Епщайн. Кажете нещо за леко наказание. Нито един арест или съдебен процес срещу изпълнителен директор на Pfizer. Всеки е свободен.

Така че правителството на САЩ плаща на Pfizer и BioNTech субсидия от почти 2 милиарда долара за производство на covid ваксини – почти точно същата сума, която трябваше да плати като компенсация през 2009 г. kompenz

Случайност? Можете ли да кажете „монопол“, без да кашляте заразената от бактерии завеса от Китай?

Опитайте се да познаете кой е провел клиничните изпитвания и е казал, че ваксините са безопасни и ефективни. Между другото, „съгласие за спешна употреба“ съгласно CDC, FDA или EMA (американски и европейски регулаторни органи) означава, че това е медицински експеримент.

Тук не се провежда реформа. Хората, просто престъпници, престъпници, получават обратно своите милиарди долари, които са трябвало да похарчат в миналото, заради лоши наркотици, подвеждаща реклама, подкупи на лекари и унищожаване на човешкия живот.

Сега те произвеждат ваксини, които причиняват образуване на кръвни съсиреци и ги принуждават към 12-годишните (и също ги подготвят за деца от 6-месечна възраст).

Магазин за Акумулатори

Това е болно, извратено лекарство, произвеждано, продавано, продавано, популяризирано и подкрепяно от измамни изследвания и измамни клинични изпитвания, които никога не са напълно одобрени.

Pfizer е „над закона“ и сега произвежда ваксина за тази изкуствена, лабораторно смесена вирусна „пандемия“

Да, вирусът SARS-CoV-2 най-вероятно произхожда от лабораторията.

Да, учените създадоха болестта първоначално от прилепи, към които добавиха нови функции в допълнение към заразяването и убиването на хора.

Да, започна в Китай (с финансова подкрепа от САЩ).

Да, беше планирано да се откраднат изборите в САЩ, да се започне въвеждането на фашизъм / комунизъм в западните страни и най-важното вероятно да се унищожат стотици милиони (може би милиарди) хора, използващи ваксини за предстоящия „преврат“.

Тези ръце пречат на ДНК и планът го доказва.

Изглежда, че този пандемичен вирус произхожда от манипулирани гени в лаборатория, която сега използва иРНК за генериране на протеинови приони в човешкото тяло, за да спре притока на кръв към различни органи и мозъка.

Възможно ли е Pfizer да е фалшифицирал всички данни за безопасността и ефикасността на ваксината, тъй като го прави с почти всички останали, които произвежда, включително химиотерапевтични „лекарства“ и отвратителни фармацевтични състави?

Може би точно сега те злоупотребяват с деца, за да направят тест за смъртоносна ваксина. Може би измислят измислени болести, за да могат да продават повече ваксини и лекарства.

Медицински чудовища, убийци и рецидивисти

Помните ли д-р Фарида Фату , детроитски онколог, който създаде собствено химиотерапевтично съединение, което беше сто пъти по-силно от всичко друго, използвано от болниците, убиваше пациенти с него.

Осъден ли е и изпратен ли е във федералния затвор? Помниш ли?

Умножете това по хиляди и имате страховитата биофармацевтична компания Pfizer, която пуска биологични оръжия точно сега, докато се опитвате да вдишате във вашата напоена с микроби завеса от фармацевтичен грип.

Този „медицински лунатик е преминал и в момента претърпява„ легализирано “убийство с токсични наркотици, а правителствата по света сега подкрепят милиарди долари.

Pfizer, бивш вицепрезидент и НАУЧЕН ДИРЕКТОР, също излезе с доказателства за  широко разпространени измами и фалшифицирани данни за крайни точки, използвани за получаване на договор за милиарди долари за иРНК инжекции срещу болестта на кръвосъсирването Covid-19.

Тези ваксинации могат да причинят автоимунна дисфункция и разрушаване на женската репродуктивна система, но Pfizer продължава да върви с пълна пара – без тегления, без мораториум, без независими лаборатории, които да тестват техните методи.

Нищо. Само мръсни ваксини, произведени от мръсни престъпници за мръсните пари на мръсната държавна система.

Pfizer пропусна проучвания върху животни и отиде направо при стотици милиони хора като морски свинчета за този експеримент за ваксинация срещу геноцид

Но да, те го направиха. Pfizer напълно пропусна тестването върху мишки, плъхове, маймуни или каквото и да било друго и с токсини, които преминават през кръвно-мозъчната бариера поради иРНК и технология за „набиране на функции“, премина директно в човешкия кръвен поток.

Тази болест не би съществувала при хората, ако чудовищата не я планираха.

И така, защо да го тестваме върху гризачи от долния край на хранителната верига, когато единствената причина за създаването на ваксини вероятно е била да унищожи човешкия живот?

Ваксината Coid-19 на Pfizer подготвя човешкото тяло да поеме патоген и няма нищо общо с имунитета срещу един щам от вируса, който те са създали в лабораторията.

Следващата вълна от „варианти на covide“ най-вероятно ще умре от тези наивни ваксинирани маси.

От екипа на https://novinite-dnes.eu
Ако и ти искаш да станеш част от екипа на опозицията, пишете ни на [email protected]
📌Последвайте ме в Телеграм https://t.me/RonyRony
Ръководителите на Pfizer са криминални рецидивисти: Те многократно популяризират смъртоносни наркотици

Не пропускай

Не пропускай
Close
Back to top button
zonguldak escort