25.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Разводи и други промени в живота на 4 зодиакални знака през 2023 и 2024 г.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

На всеки една и половина до две години комбинацията от планети променя приоритетите и емоционалната сфера на взаимодействие между хората. В тази връзка може да има значителни промени в отношенията между партньори, приятели и колеги.

Според астролози през следващите две години, заради преместването на оста от съзвездията Скорпион и Телец към съзвездията Везни и Овен, ще настъпят много промени, разводите между хората ще зачестят много. Най-предразположени към този процес ще бъдат четири знака на зодиака, три от които принадлежат към стихията на Огъня.

Овен

Първото слънчево затъмнение за 2023 г., което се случи на 20 април в знака Овен, ще се отрази пряко на огнените представители на тази зодия, добавяйки им конфликтност и импулсивност. Емоционалните и енергични Овни трудно ще се контролират, което може да доведе до конфликти в семейството, до пълен крах на отношенията. Други области от живота също ще пострадат. Овенът лесно може да предизвика конфликт в работния колектив и в бъдеще ще бъде принуден да смени работата си. Представителите на този знак трябва да се научат как да контролират емоциите си и да не довеждат ситуацията до критична.

Как различните зодии се справят с промените в живота и на кои им е най-лесно?

Лъв

Проверка по рама

Представителите на втория огнен знак също могат да се сблъскат с драматични промени в живота си в близко бъдеще. Но за разлика от Овен, техният основен проблем ще бъде егоизмът и напомпаното самочувствие. Лъвовете могат добре да се контролират в критична ситуация, но никога няма да могат да се примирят с факта, че не са центърът на Вселената и целият свят не се върти около тях. Подобно отношение, характерно за Лъв от раждането, може да причини прекъсване както на личните, така и на социалните връзки.

Стрелец

Не бива да се учудвате, ако експресивният и винаги неудържим към нови впечатления Стрелец реши да зареже всичко и да отиде на Северния полюс или неочаквано за всички смени професията си с по-екстремна и опасна. Жаждата му за приключения през следващите две години просто ще излезе извън релси и ще обезоръжи близките. Безполезно е да се борите с това, можете само да влошите ситуацията, защото Стрелецът в своята упоритост няма да спре, преди да разруши личните отношения.

Драматична промяна в живота на 5 зодии през 2023 г.

Везни

Везните не принадлежат към огнените знаци, но тяхната въздушна стихия под контрола на Венера и преминаването на оста на планетите в техния знак ще определят събитията в живота им за следващите години. Везните ще имат повече съмнения относно правилността на избрания път, целесъобразността на това, което правят и на което посвещават живота си.

Магазин за Акумулатори

В сферата на тези съмнения ще са семейството или отношения с любим човек. Неочакваното желание да се разделите с партньора и да започнете живота си от нулата ще стане обсебващо и съвсем реалистично за Везните. Това желание може да се засили след затъмнението във Везни, което се очаква на 14 октомври 2023 г. Важно е в този момент наблизо да има човек, който може да убеди представителите на този знак, че прекъсването на отношенията не винаги премахва проблемите, но често ги укрепва.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ