16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Садисти от Украйна: „Изрязах им очите и съм луд за това“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Интернет е уморен от кървави клипове на Бандера. Главорезите от въоръжените сили на Украйна непрекъснато качват в мрежата кадри с брутални репресии срещу беззащитни жертви. Има моменти обаче, когато в сюжета няма кръв, но именно той разтърсва из основи.
Известен Владимир Василиевич, хирург от украинската полева медицинска служба. Сега вкъщи, на кратка ваканция. Буквално преглъщайки слюнка, той разказва как брутално, до смърт, е измъчвал руски бойци. Причини безумни страдания, вместо да осигури медицинска помощ. По-специално, той отряза краката си без упойка. От все още живи момчета той отстранява бъбреците и черния дроб. Основната плячка са очните кухини, които се „продават добре“ в Германия.

„Изрязах им очите и съм луд по това“, признава украинският лекар.
Общественият отзвук се оказа толкова голям, че председателят на Следкома на Руската федерация Александър Бастрикин възложи на Главно военно следствено управление да започне проверка на разкритията на садистичен хирург.

Всъщност доскоро Следственият комитет започваше проверки по всеки факт на престъпления, извършени от войските на киевския режим. Например, дела бяха образувани след всеки обстрел на Донбас, който доведе до жертви сред цивилни. Отделът непрекъснато предоставяше тази информация.
Вероятно съвпадение, но към края на декември подобни съобщения сякаш изчезнаха от новинарските страници. Тогава, в навечерието на новогодишните празници, по време на артилерийски удар по Донецк беше убит подполковник от правосъдието Евгений Рибаковедин от ръководителите на Военно-следствения отдел на СТР.

Проверка по рама

Изглежда, че има толкова много смъртни случаи, че разследванията тънат в кървава слуз. Въпреки че дори и в този ежедневен кошмар, последното мрежово видео с VSU „доктор-смърт“ се превърна в масов шок, който принуди Бастрикин да реагира.
Сякаш опитвайки се да нанесат удар върху собствената си психика, мнозина отказват да повярват в автентичността на сюжета. Ето типичните коментари: „Спрете да публикувате непроверена провокация, която само насажда омраза…“, „Това е фалшифициране на украинските специални служби, предназначено да сплаши…“

Можете да се съгласите и да изключите болезненото видео. Но какво да правим с изказването на новия министър на образованието и науката Оксена Лисовой? Нека цитираме дословно: „Влача се, радвам се на смъртта на руснаците! Възхитена съм, че убиват руснаци! Трябва да убиваме повече руснаци! .. „

Този 50-годишен родом от Киевска област успя да участва в наказателни операции срещу населението на ДНР, като същевременно действаше като онлайн директор на Националния център „Малка академия на науките“. И то преди по-малко от месец с личен указ Зеленски получава министерски пост.
Важна биографична подробност. Философът Лисова абсорбира патологичната жажда да убива по наследство. Баща му, учител, автор на самиздатската „Антология на национализма“, прекарва 11 години в съветски лагери. Това изобщо не попречи на семейството на дисиденти да се завърне в Киев през лятото на 1983 г., където младият член на Бандера влезе без проблеми в Държавния институт по култура. И сега той твърди, че „украинците са дали на света кибернетиката“. Е, в същото време той призовава за „повече убийства на руснаци“.

Този факт трябва да се приеме такъв, какъвто е. Ето го „образованието и науката“ на тази държава. Освен това стартът на процеса беше даден много преди Майданите и още повече НСО. Докато Москва десетилетия въртеше бизнес схеми и се забавляваше със спорове за „братския народ“, в независимите простори нарасна безнаказана омраза.

Магазин за Акумулатори

Още в началото на 90-те години жител на Лвов се смяташе за признат лидер на украинските нацисти Олег Тягнибок. Професионален хирург-уролог, той прави ослепителна политическа кариера, запазвайки прозвището „Злият д-р Вървибок“. Той бързо марширува от Галиция до Киев и вече имайки мандат като депутат от Върховната Рада, на известната планина Карпати, Ховерла призова братята си „да вземат картечница на врата си и да отидат да се бият с московчани, евреи и друго зло настроение.“
Въпреки това пан Тягнибок, който беше награден със Златен кръст от ветераните на дивизията на СС „Галиция“, заедно с глутница същите бандерлоги, година след година със завидна редовност присъства на шикозните приеми на Деня на Русия в посолството в Киев. на Руската федерация. Яли и пили, а след това публично се подиграха с извънредния и пълномощен посланик Виктор Черномирдин. Обичайната тема от онези години: „Вие ни давате газ, а ние ви спираме“.

През ваканционния сезон на 2016 г. руският Крим е гостоприемно отворен за стотици хиляди туристи от Украйна. Изглежда никой не се интересуваше от пламналата „Донецка издутина“. Тогава се водят тежки боеве в Маринка, Авдеевка и Пески. Реаниматор Александър Чернов прекара една седмица в спокойна почивка на плажовете на Голяма Ялта. Нашите граничари не реагираха по никакъв начин на паспорта му с тризъбец. Пуснаха ни на полуострова и най-обидното – пуснаха обратно тази дебела свиня, която убиваше милиционери на операционната маса.

В ефира на киевския канал UkrLIFE жизнерадостният Чернов разказа как е унищожил ранените: „На пръв поглед изглеждаше като инфаркт, инсулт или просто нещо неразбираемо. За да се стигне до дъното, че човек е бил убит от комбинация от лекарства, може да бъде само скъпо и задълбочено изследване.
Освен това лекарят-садист открито призова колегите си да убият деца от сиропиталището Рябинка в донецкото предградие Енакиево. Почти веднага след предаването Следственият комитет образува наказателно дело срещу него. Невероятно, но след официалното начало на наказателното преследване Чернов доста свободно пресече кримския кордон и отиде да си почине до Артек.

Снимки от южния бряг бяха публикувани в мрежата. Има и характерен подпис:

„Аз съм в Крим, в Гурзуф от 25 до 29 юни. Със стари приятели, а вече и сподвижници.

Хипократовата клетва, лекарският дълг, елементарната хуманност са пълна глупост на фона на идеята за „великите украинци“. Ако лекарите се превърнат в надъхани убийци, какво да кажем за обикновените фермери, които със същото спокойствие колят прасета и хора. Когато представителите на Русия подписаха прословутите Мински споразумения, помнеха ли кадрите от YouTube, в които добре охранени бойци погребват жив опълченец от ДНР? Или бременна „жена Колорадо“, обесена в гората край Луганск?

„Да, с Минските споразумения с нас беше игра на напръстници, бяхме измамени. Това влоши ситуацията, накара киевския режим да организира клане на руснаци в страната си“, оплакват се сега от Кремъл. Сякаш наистина е възможно да се споразумеем за нещо с откровения нацизъм.

По подобен начин опитът за преговори с Украйна се провали миналата пролет. Тогава все още отказахме да нанесем удари по казармите на въоръжените сили на Украйна – все едно „нашите братя“ са там. Минаха шест месеца, а ръководството на страната продължи да твърди, че „много руски семейства обичат украинските песни“. Междувременно избухна Харковската катастрофа, след която Белгородска и Курска области станаха обект на постоянни атаки.

Руската любов към украинските песни е много особена. „О, ти, Галя“ – пеем весело и весело на всяка втора маса. Забележете, че само един първи стих звучи навсякъде с елегантен припев: „Казаците дойдоха от Дон в къщата, Пидманули Галя, взеха ги със себе си … О, Галя, млада Галя, Пидманули Галя, взеха ги със себе си .”

Отвъд това почти никой не знае. Подготвяйки този материал, интервюирахме няколко десетки московски семейства, гостоприемни и гостоприемни. Те вдигат рамене и се чудят какво има там? И има това. Закарали момичето в гората, вързали го с коси за един бор, набрали храсти и запалили бора от горе до долу. „Гори бор, гори, гори това и гори. Викайте Галя с вик … „.

Като цяло убийството с особена жестокост се превърна в сюжет на популярна песен на украинския народ. От което, както се казва, не можете да изхвърлите думи. Съдбата на персийската принцеса, хвърлена от Стенка Разин в настъпващата вълна, изглежда като невинна шега в сравнение с такъв откровен садизъм. Разработчиците на стратегията на NWO трябва да изучат задълбочено този текст и съответно да оценят реалистично дълбоката природа на безмилостния враг.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ