22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Сълзи и драма в „Игри на волята“ разтърсиха дори водещите СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Трогателни сцени и много сълзи съпътстваха последния епизод от „Игри на волята“, когато ред да напусне играта завинаги дойде за щерката на Краси Дунев – Никол. Тя и майката на Виолета бяха последните оцелели на Чистилището и излязоха в директен двубой за оставането си в едно от двете основни племена.

При появата на Никол на Арената обаче, гимнастикът Краси Дунев избухна в сълзи, тъй като не беше виждал дъщеря си цели 6 седмици. Това беше и момента, в който водещите на формата – Димо и Ралица не издържаха и също се разплакаха.

Валят закани и обиди за Крум от „Игри на волята“, не го чака нищо хубаво ВИДЕО

Щастлива единствено бе Виолета, която успя да спечели спасението си в „Игрите“, но за изненада тя се присъедини не към Старейшините, където е дъщеря й Денислава, а към по-малобройното племе – това на Гладиаторите.

Проверка по рама

Неочаквано: Връщат Гатьо с подписка в „Игри на волята“

Така Виолета ще има само един ход в доминираното от мъже племе – да направи женска коалиция, след като спечели една от най-емоционалните битки във формата, побеждавайки треньорката по гимнастика Никол Дунев. За да подкрепи майка си, на Арената беше и Денислава./show.24-chasa.eu

Блиц

Статията Сълзи и драма в „Игри на волята“ разтърсиха дори водещите СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ