13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

Само в Новините Днес: 150 лв. струва гласът в Пазарджик, ромите в гетата плющят безплатни агнета и избират Тодор Попов

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Рекордните за региона 150 лева за глас предлагат изборните търговци в Пазарджик, заредили торби с пари от черната каса на кандидат-кмет на областния център, издаде източник на Новините Днес от удобно наведената полиция в града.

Офертата е валидна и за циганските гета в селата Говедаре, Драгор, Мало Конаре, Братаница и т.н. Всяка вечер тук се колят и пекат агнета под звуците на специално нает диджей, като постоянно се споменава името на благодетеля, на когото да благодарят с бюлетина на 29 октомври.

Клоун в Новините Днес: Тодор Попов с чупки в кръста заради заплахи от присъди, Пазарджик не го иска (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Прелюбопитно е и защо единственият кмет от 31 в общината, който до момента беше опозиция на феодала от Пещера Тодор Попов – управникът на село Черногорово Димитър Вринчев, се е продал и сега е в неговата листа?

Проверка по рама

Самозабравилият се Тодор Попов, който напук на всички схеми, убийството на опасно близката му пиарка Татяна Стоянова, наясно с колосалните далавери в общината, напук на залавянето му кьоркютук пиян и ухилен от колумбийски екстри, както и стотиците компрометирани обществени поръчки, сега се опитва да се продаде за пети път.

Само че на 29 октомври го очаква неприятна случка, научи Новините Днес. Всички социологически проучвания до момента показват ,че в Пазарджик кметът ще се избере с балотаж, при това много оспорван .

Близки до Тодор Попов споделят, че неговата сметка била проста , а тя е след подкрепа от бившата управляваща партия, в щаба му очакват Найден Шопов да осигури минимум 5000 гласа в подкрепа на пробития пещерец, твърди източникът на Новините Днес.

Таза уговорка има резон, защото ако отново яхне местната власт за своите схеми, Тошко Попов ще продължава да продава общински терени на Найден Шопов, които той да застроява с поредното си казино. Непонятно е едно – защо тези двама ортаци в местната власт Попов и Шопов си мислят, че пазарджиклии са малоумни и ще излязат под команда да гласуват за палавия чичка от Пещера?

Само в Новините Днес: Тодор Попов дал 7 млн. лв. на министър на Росен Плевнелиев (РАЗСЛЕДВАНЕ)

Следващото известно в това вехто уравнение е циганският вот.

Магазин за Акумулатори

В щаба на Тодор Попов пресмятат като сигурни гласове от ромските махали на 31 села в Община Пазарджик, защо? На всички е ясно ,че в селата през селските кметове се контролира циганският вот, с който Тошко с напудрения нос се надява да стане кмет за пети път.

Тук, обаче, остава една неизвестна и тя е: ще допуснат ли пазарджиклии отново селата и в частност циганите гета от селата да изберат Попов за пети пореден път?

Кмет за затвора: Тодор Попов пръснал 15 000 лв. за хотел в Банско, годишната му заплата е 30 бона, прокуратурата малоумна ли е? (СНИМКИ)

Най-големият страх на един от най-компрометираните кметове в България Тодор Попов е Пазарджик да не се събуди и да излезе масово да гласува. Тогава контролираните ромски гласове по селата няма да имат никакво значение и след балотажа на 5 ноември градът най-сетне ще има нов кмет.

При този развой Тодор Попов трябва спешно да имигрира, защото сериозна финансова ревизия в общината за последните 16 години ще го прати директно в затвора, където същите тези роми, които го избираха, ще му се любуват денонощно по възможно най-извратения начин.

Материалът Само в Новините Днес: 150 лв. струва гласът в Пазарджик, ромите в гетата плющят безплатни агнета и избират Тодор Попов е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ