България

Само в Новините Днес: Калоян Методиев вербуван в Англия (политологът на Корнелия лапал заплата от посолството, за да гледа децата си)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Личният политолог на Корнелия Нинова – Калоян Методиев, е вербуван от чуждо разузнаване преди години в Лондон, хвърли бомбата дипломатически източник на Новините Днес.

Вербовката е станала много преди Методиев да бъде пробутан като началник на кабинета на Румен Радев, категоричен е информаторът на Новините Днес.

Само в Новините Днес: Пуделът на Корнелия извъртя номер на Кирил и Асен (Калоян Методиев изпял за срещата с Нинова)

През 2017 г. трубадурът на Корнелия се подвизавал в българското посолство покрай жена си, която работела там като сътрудник на посланика с ресор „образование“.

Проверка по рама

„Жена му работеше в посолството, а той не правеше нищо, освен да се грижи за двете им деца, но получаваше заплата“, ясен е информаторът на Новините Днес.

Сред дипломатите се говори, че вербуването на Калоян Методиев най-вероятно е станало от британското разузнаване през фондация.

Само в Новините Днес: Корнелия бута Калоян Регото за вицепремиер! „Политологът” изплашен, че Бойко Рашков остава МВР шеф и ще чегърта шайката

Любопитен факт е, че Методиев се познава с Нинова още от 1997 г., когато са членове на младежкото СДС. По-късно пуделът на Корнелия даже става лидер на младите сини.

Политическата му кариера, обаче, продължава с ляв уклон, дори известно време е главен редактор на придворния сайт на Нинова „Епицентър“, списван от Валерия Велева, позната и като Мадам В.

Само в Новините Днес: Ето кой реди листите на БСП и поведе война с Румен Радев – бившият седесар Калоян Методиев

Магазин за Акумулатори

Пикантен детейл е, че през 2007 г. Калоян е сред основателите на дясната политическа партия Общество за Нова България (ОНБ).

Формацията е със социално-консервативни ориентация. Председател е от 2007 до 2013, когато се оттегля от активна политическа дейност, на партията продължава да е с активна регистрация.

Очаквайте подробности само в Новините Днес – как пуделът на Корнелия е свързан със съветници на Бойко Борисов

Материалът Само в Новините Днес: Калоян Методиев вербуван в Англия (политологът на Корнелия лапал заплата от посолството, за да гледа децата си) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button