България

Само в Новините Днес: Любимец на Бойко ваканцува в Гърция – Димитър Зоров мята по €1000 за обяд в Пефкохори (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Любимец на Бойко Борисов ваканцува по милионерски в Гърция. Очевидец на Новините Днес разкри, че кашкаваленият бос Димитър Зоров в момента е в Пефкохори, старинно село, разположено в югоизточната част на полуостров Касандра, Халкидики.

Баровецът зад „Пършевица“, който е „състудент” на Бойко от милиционерската школа в Симеоново, пръскал баснословни суми в местните кръчми.

Най-любимата му била Μαμαλούκα Beach Bar, където баровецът, получил десетки милиони от Държавен фонд „Земеделие”, хвърлял по €1000 само за обяд, твърди очевидецът на Новините Днес.

Само в Новините Днес: Олигархът Димитър Зоров, състудент на Бойко, лапна 10 млн. от ДФЗ! Фондът мълчи за какво са отпуснати парите (ДОКУМЕНТ)

Проверка по рама

Едва ли е случайно, че баровецът на Бойко често отмарял в Пефкохори в компанията на друг любимец на ГЕРБ – бившия шеф на ДФЗ Димитър Порожанов, по чието време получи десетки милиони субсидии за бизнеса си.

Удар на Новините Днес: Бившият шеф на „Левски” Иво Тонев набирал фирми за грабежа „Хемус” срещу 10% „бонус”, аверът на Бойко инвестира пачките в Гърция

Според информацията причината да е чест гост в курорта била, че в Пефкохори Димитър Зоров притежавал луксозна къща.

Материалът Само в Новините Днес: Любимец на Бойко ваканцува в Гърция – Димитър Зоров мята по €1000 за обяд в Пефкохори (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort