България

Само в Новините Днес: Любовникът на Десислава Танева си приписа субсидиите за животновъдите (вижте наглостта на „фермера” с виртуални овце Симеон Караколев)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Любовникът на бившата земеделска министърка от бандата ГЕРБ Десислава Танева – Симеон Караколев, най-нагло си приписа заслуги за отпускането на субсидии на животновъдите, установи Новините Днес.

Последна кражба и чао: Десислава Танева и любовникът й драпат към 15 млн. лв., спрени от Брюксел заради далаверите им

Нароченият за фермер гербаджия, който е горд собственик на огромно стадо „виртуални овце” за лапане на държавни субсидии по времето на шайката, пусна нагъл пост във фейсбук, в който благодари за отпуснатите средства и на гербаджийска напаст, която окраде земеделието.

ИЗМАМНИЦИ: Калинките на ГЕРБ лъснаха – 2/3 от добитъка, финансиран от ДФЗ, се оказа измислен

Проверка по рама

Ето какво написа любовникът на Танева, основател и съпредседател на Национална овцевъдна и козевъдна асоциация:

Да! И преди Коледа стават чудеса! Около 300 животновъди, от онези близо 1000, би трябвало следващата седмица да получат спряната им субсидия за 2020, Ковид 2021 и разбира се плащането за 2021 по НДЖ 3 и/или ДПЖСК!!! Честито!

ЕКСКЛУЗИВНО В Новините Днес: Мъжът на Десислава Танева измамил земеделски експерт с 40 000 лева, министърът от ГЕРБ въртяла 65 фирми

Поздравления за всички, които допринесоха това да се случи – Христо Бозуков, Krum Nedelkov, Явор Гечев, Борис Михайлов, Petya Slavcheva!

Любовникът на Десислава Танева брои изядените агнета (колко пари му даде земеделският министър в оставка за абсурдната статистика?)

Специални благодарности от мое и от името на тези стотици животновъди на Аделина Стоянова и нейния екип за положените усилия това да се случи!

Магазин за Акумулатори

P.S. Няма нищо по-хубаво от това да направиш Коледа специална за толкова много хора и то в тежка за тях ситуация.

Материалът Само в Новините Днес: Любовникът на Десислава Танева си приписа субсидиите за животновъдите (вижте наглостта на „фермера” с виртуални овце Симеон Караколев) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button