5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Само в Новините Днес: Не хабете бюлетини – Рена Стефанова аут от битката в Русе, балотажът е между ГЕРБ и БСП (СОЦИОЛОГИЯ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кулата от карти „Продължаваме промяната“ започва своя разпад от Русе – кандидатът за кмет Рена Стефанова, пробутана от олигарха Николай Събев – дедо Еконтий, е с нулев шанс за победа на 29 октомври, разкри пред Новините Днес източник от градската управа, като се позова на социологически данни.
СВИНСКИ ЧЕРВА: Депутатка от ПП набута съдружника си в НС (Рена Стефанова обслужва и Ники Еконта)

Вече е ясно, че дванадесет души се борят за кметския пост в дунавския град. Сред тях са настоящият градоначалник Пенчо Милков от БСП, изпълнителният директор на Университетска болница „Канев“ Иван Иванов, издигнат от ГЕРБ, Искрен Веселинов от местна коалиция, и накрая бившият депутат от ПП Рена Стефанова, адвокат на дедо Еконтий.

Русенци са наясно, че Рена Стефанова няма абсолютно никакви шансове

Ето всички кандидати:
3. Здравко Паскалиев – „Средна европейска класа“

6. Илиян Илиев – НДСВ
7. Иван Иванов – ГЕРБ

Проверка по рама

21. Анатоли Станев – „Има такъв народ“
25. Станимир Станчев – СДС

33. Кристиян Вълчев – Движение Гергьовден

42. Златан Златанов – „Възраждане“
44. Борислав Българинов – Съюз на свободните демократи

57. Айдоан Джелил – ДПС

Магазин за Акумулатори

66. Рена Стефанова – ПП-ДБ
68. Искрен Веселинов – България на регионите

69. Пенчо Милков – БСП за България

РАЗКОЛ в Новините Днес: Веселата юристка на дедо Еконтий Рена Стефанова разцепи ПП-ДБ, изборите в Русе са загубени

Според тайна социология, проведена за проучване на нагласите две седмици преди вота в Русе, кметът ще се излъчи след балотаж между БСП и ГЕРБ, т.е., между Пенчо Милков и Иван Иванов, разкри запознатият с данните източник на Новините Днес.
Другият претендент, който не е за подценяване, е излъченият от местна коалиция „България на регионите“ (ВМРО–БНД, Консервативна България, Съюз на патриотичните сили „Защита”) Искрен Веселинов. Това е силната тройка в битката.

Набутаната от дедо Еконтий Рена Стефанова няма абсолютно никакъв шанс, за злощастната й кандидатура ще гласуват между 7 и 10% от избиратели, не си хабете бюлетината за нея, съветва информаторът на Новините Днес.

Материалът Само в Новините Днес: Не хабете бюлетини – Рена Стефанова аут от битката в Русе, балотажът е между ГЕРБ и БСП (СОЦИОЛОГИЯ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ