3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Сеч: Още един изгоря от „Игри на волята“ след Ситнилска, след като…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

И Румен Радев е аут от „Игри на волята“ след безпрецедентния резил, който сътвори в миналия епизод Ситнилска, която стана първата изгонена от шоуто.
Радев се класира последен на снощната наказателна битка, която бе първа в историята на екстремното риалити. Любимият на Теодора Мудева излезе изкупителната жертва, въпреки че е прекарал най-малко време при Амазонките, от които бе изгонена грешницата Ситнилска.

Ситнилска имала съучастник в „Игри на волята“, повлича още един участник със себе сиУчителят по физическо възпитание от Сливен избра да поеме отговорността за останалите и да излезе на Арената като капитан на племето. Той се изправи срещу топ модела Благомир Мастагарков и футболния съдия Крум Апостолов, но за негово съжаление не успя да ги победи.

Проверка по рама

Припомняме, че Румен Радев влезе в шоуто с любимата си Теодора Мудева и прекара месец, разделен от нея, присъединявайки се към Амазонките след положителен вот на Изгубените.
Мартин Елвиса от „Игри на волята“ призна колко печели на месец и…

И докато броя на воините в племето на Амазонките рязко намаля, Гладиаторите се сдобиха с още един член – завърналият се от Чистилището Радостин Кръстев. Плувецът спечели битката за спасение срещу бизнесдамата Виолета Стайкова и треньорката по спортна гимнастика Никол Дунев.

А новината за отпадането на Румен Радев със сигурност ще се отрази тежко на племето на Амазонките оттук нататък, най-вече на любимата му Теодора Мудева. Изглежда обаче, не само той ще плати сметката, защото се очаква да има и още последствия заради погазването на правила в следващите епизоди./show.24-chasa.eu
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Сеч: Още един изгоря от „Игри на волята“ след Ситнилска, след като… е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ