20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Само в Новините Днес: ОПГ до Димитър Бръчков крие черна каса за футболни схеми – за млади лекари пари няма (ПЪРВА ЧАСТ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Галеникът на прокуратурата в Петрич – кметът с над 30 преписки и досъдебни производства Димитър Бръчков, наричан с „любов“ от съгражданите си „Ценко Чоков“, е на финалната права да съсипе югозападния град, започвайки от здравеопазването, гласи нов сигнал до Новините Днес.
Още по време на първия си мандат преди 8 години Бръчков подари управлението на болницата на доктори от Сандански – явно за него лекарите от Петрич са некадърни и не могат да се справят със задачата.

Резултатите, както можеше да се очаква, са плачевни. Как ще се оправдае наливането на пари за неясно какви дейности, без болницата да е собственост на общината, бърка допълнително в джоба на петричани срещу щедри бонуси.
Качеството на услугата е толкова „добро“, че никой не е видял някой хитрец от Общината да се лекува в изоставеното медицинско заведение.

Целта на проваления кмет Димитър Бръчков не е да унищожи само многопрофилната болница. Управникът с пороци от Колумбия буквално упражнява геноцид и върху зъболекари, и върху новосъздадената болница СБР-Петрич, категоричен е източникът на Новините Днес.
Дали пък крайната цел е буквалното унищожаване на Петрич? Първата стъпка е хората да емигрират, а тия, които все пак останат, да бъдат превърнати в роби на властовите амбиции на оперативно интересният за службите Димитър Бръчков.

Проверка по рама

Според брилянтен източник от кръга около Бръчката в кметството има черна каса за футболни схеми, а за млади и перспективни лекари няма бюджет.
В общинската сграда, в която е разположена болницата, деребейства Владимир Стефанов – Владо Попа – неосъществен бизнесмен и шурей на осъдения за убийство бивш полицай Петър Витларов.

Според източник на Новините Днес в прокуратурата тази ОПГ източва парите за ремонт на сградата. В кражбите помага и друга близка до Бръчков – Патонка, а измамите са гарантирани от широко затворените очи на овластените в Районна прокуратура.

Очаквайте продължение за безобразията на Димитър Бръчков и кой е неговият ментор – само в Новините Днес
Материалът Само в Новините Днес: ОПГ до Димитър Бръчков крие черна каса за футболни схеми – за млади лекари пари няма (ПЪРВА ЧАСТ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ