България

Само в Новините Днес: Жените в ГЕРБ на бунт срещу Бойко! (Мутрата полудя – опита да пробута племенница на Бейката за партиен шеф и загуби + СНИМКИ)


Жените в ГЕРБ се оказаха по-големи мъже от мъжете! Дамите в партията на мафията безцеремонно отрязаха Бойко Борисов, който на днешния Национален изпълнителен съвет на Жени-ГЕРБ се опита да пробута за партиен шеф племенницата на своята касичка Сергей Ташков – Бейката, разкри гербаджийка пред Новините Днес.

Елена Ташкова не успя да стане партиен шеф, въпреки че е племенница на Сергей Ташков – Бейката

Така излиза, че бунтът в ГЕРБ срещу Мутрата го поведоха жените, изнервени от номинираната за член на съвета от Благоевград Елена Ташкова, която не е била издигана от структурата, а спусната лично от Буци, за да угоди на своята „касичка” Бейката, собственик на „Бистришките тигри”, където Баце се изявява като нападател.

Новините Днес зове: Обезглавете НСО! Зетят на Сергей Ташков – Бейката набутан в спецслужбата да слухти за Баце

Всички ние сме изключително учудени от номинацията на госпожа Елена Ташкова, защото това не е нашата номинация. Тук сме 22-ма души и никой не иска г-жа Ташева. Никой от нас не е гласувал за нея. Кой и кога е изпратил нейната номинация, не знаем. Ние не сме съгласни с това, обяви областният координатор на женската организация Адриана Мелниклийска, което буквално подлуди Мутрата, напиращ да уреди племенницата на Бейката с благ пост в загиващата партия.

Само в Новините Днес: Кой е арестуваният Сергей Ташков – Бейката? „Касичка” на Бойко за 30 млн. рушвети на година (вижте откъде)

Проверка по рама

Аз ще ви отговоря. Кой, кога и къде я е номинирал си е ваша работа. Вашата организация с подобно разединение доведе до това да губим избори след избори. Вашите разправии доведоха до това. Не ми се идва, за да не ви слушам разправиите кой е по-голям. В Благоевград няма нещо, което да не сме направили. И вие губите избори, сигурно гласувате едни срещу други, изсъска лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нашите номинации бяха Адриана Мелниклийска и Росица Димитрова. Не бяхме дали одобрение за тази номинация. Затова се получи тази ситуация, каза Мелниклийска.

В крайна сметка номинацията бе прегласувана и за член на съвета бе избрана Росица Димитрова, а Елена Ташкова остана с пръст в уста.

Материалът Само в Новините Днес: Жените в ГЕРБ на бунт срещу Бойко! (Мутрата полудя – опита да пробута племенница на Бейката за партиен шеф и загуби + СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.


Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button