13.5 C
София
неделя, май 28, 2023

Съществуват ли наистина призраци, защо са опасни и какви амулети ще предпазят от тях

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Много хора задават въпроса за съществуването на призраци и защо те са опасни, но никой не мисли какво им трябва от хората. Всъщност тези два въпроса са свързани и отговорите ще ви помогнат да разберете естеството на тези същества, както и как да се предпазите от тях и какви амулети ще помогнат в това.
Защо съществуват призраци?

Под призрак се има предвид душата на починал човек, останал на Земята заради някаква причина.
Защо призраците са опасни?

Призракът може да изплаши човек с присъствието си. Странни звуци и видения, които се появяват в къщата, могат да повлияят негативно на човешката психика и да доведат до сериозни разстройства. Много зависи от рационалността и агресивността на призрака, както и от съпротивата на човека към случващото се наоколо.
Често призраците могат да засегнат различни предмети, като врата, клон на дърво, нож, за да навредят на човек. Те дори могат да засегнат вътрешните органи. Има много смъртни случаи, при които призраците са пряко или непряко отговорни, но те често се описват като злополуки.

Проверка по рама

5 зодии, които вярват в призраци
Защитете се от призраци

Специални амулети ще ви помогнат да се предпазите от призраци.

Жълъди
Ще трябва да поставите 3, 6 или 9 жълъда във ваза и да я сложите на място, където хората са най-често вечер. Такива вази могат да се поставят из къщата, а също и да се носят навсякъде.

Лавандула

Магазин за Акумулатори

Това растение се счита за най-добрият защитник и може да се засади у дома в саксия. Сухите стръкове лавандула също ще ви помогнат да прогоните призраците. Трябва да се постави в ленена торбичка и да се окачи на вратата, в колата или да се носи винаги с вас.
Защо съществуват призраци?

Пръстен

Пръстенът, осветен в храма, ще се превърне в надежден защитник. Той трябва да се носи постоянно, за да бъдете винаги под закрилата на Висшите сили.
Чесън

Глава чесън може да носите със себе си, засадена близо до къщата или оставена на перваза на прозореца, а също така можете да ядете, за да се предпазите от зли духове.

Сол

Солта също ще ви помогне да изгоните призраците от дома си. Трябва да се разсипе близо до входната врата, така че нито един зъл дух да не може да проникне през прага. Солта също може да се постави на первазите на прозорците. Най-добре е да използвате четвъртъчна сол.

Сребро

Всяко бижу от сребро ще изплаши призраците и хората, които имат лоши намерения. Ако поставите сребърна лъжица на прага, тогава през нея няма да мине нито един лош човек.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ