19.8 C
София
събота, май 18, 2024

Сбогом, ПП-ДБ: Край на сглобките!

ПРОЧЕТИ СЪЩО


ГЕРБ-СДС направи всичко възможно България да има стабилен кабинет, който да води страната по пътя на необходимите реформи, но истината е, че експериментите и „сглобките“ трябва да приключат.

Това каза днес водачът на листата на коалицията във Варна Даниел Митов след регистрацията ѝ в Районната избирателна комисия, което е лоша новина за търговците в политиката ПП-ДБ.

Митов допълни, че „некоалиционните“ им партньори са избрали да съборят стабилния кабинет, въпреки компромисното съгласие на ГЕРБ-СДС на какви ли не „ротации и екзотики“. Митов изрази надежда, че българите са успели да си направят изводите и на 9 юни ще направят избор, който да позволи да се формира стабилен кабинет.

„Трябва да убедим хората, че е необходимо да отидат до урните“, коментира още водачът на листата.

Според него дори в момента да има известно униние, когато наближи денят на вота, българите ще направят своя избор и активността няма да е толкова ниска, колкото се предрича сега.

Проверка по рама

Митов изрази увереност, че след 9 юни българите няма да получат „още веднъж от същото“.

Няма причини да позволим експериментите без коалиционно споразумение, без ясно и пропорционално разпределение на отговорностите, да продължат, допълни той.

Материалът Сбогом, ПП-ДБ: Край на сглобките! е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ