18.3 C
София
събота, септември 23, 2023

Седмичен хороскоп за 7-13 август 2023 г.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

През първата половина на седмицата събитията ще протичат гладко и спокойно, както в работата, така и у дома. Ако се появи малък конфликт, той със сигурност ще отшуми от само себе си. ОТ сряда нататък може да ви се стори трудно и напрегнато. Не поемайте рискове, можете да загубите много. Опитайте се да избягвате негативизма, не е желателно да разваляте отношения дори с тези, които не могат да повлияят по никакъв начин на вашата кариера и живот.
Още: Какви проблеми в общуването имат различните зодии?

Телец

Тази седмица ще бъде особено важно да умеете да пазите мълчание навреме. Не говорете за плановете си, не обсъждайте началници и колеги. Като цяло говорете по-малко, правете повече. В петък изобилието от дребни недоразумения ще изисква незабавна реакция, но трябва да действате внимателно. През почивните дни отстъпките в малки неща ще помогнат за поддържането на мира и просперитета в семейството ви.
Близнаци

Тази седмица е вероятно професионално издигане и успех. Много наболели проблеми в работата ще се разрешат във ваша полза. В личния живот всичко ще върви много по-добре, отколкото можете дори да си представите. Не се изненадвайте, ако получите признание в любов и дори предложение за брак. През почивните дни ходете повече и се отпуснете психически. Избягвайте стресови ситуации.

Още: Какво могат да очакват хората от зодия Близнаци до края на годината?
Рак

Тази седмица ще бъде наситена със събития, срещи и разговори. Разчитайте само на собствените си сили, тъй като помощта на другите може да ви направи лоша услуга, която по-късно ще бъде трудно да поправите. Собственият ви енергиен потенциал сега ще бъде на високо ниво. В четвъртък ще ви зарадват положителни промени в личния живот. Събота е подходяща за разходки в гората и пикник.

Проверка по рама

Лъв

През тази седмица е вероятна ситуация, в която ще трябва да промените нещо драстично и да измислите решение на проблем в движение. След средата на седмицата не се опитвайте да решавате наведнъж своите и чужди проблеми, в противен случай до края на седмицата ще сте съсипани от умора. В сряда любопитството няма да доведе до добро, опитайте се да се сдържате и да не се намесвате в чуждите работи. В петък не отлагайте за по-късно това, което сте планирали за този ден, точно сега е важно да не пропуснете момента.
Още: Седмица на Любовта се очертава за тези 4 зодии

Дева

През тази седмица се опитайте да не бъдете нервни, дори ако върху вас е поставена допълнителна тежест. Настройте се за положителни емоции. Обмислете действията си до най-малкия детайл – така ще ви бъде по-лесно да изпълнявате плановете. Усмихвайте се повече, общувайте, използвайте благоприятния момент за установяване на контакти. И, разбира се, релаксирайте, насладете се на лятото, забавлявайте се.

Везни

Изглежда имате нужда от цялата си естествена изобретателност, за да успеете навреме и да реализирате плановете си. Разчитайте повече на вашия опит, способността да предвиждате събитията и да вземате стратегически правилно решени. Сега не се доверявайте прекалено на интуицията си, Импровизациите сега заплашват да бъдат обречени на провал.
Още: Нова седмица: Златен шанс се открива пред тези зодии!

Скорпион

През тази седмица настъпва много благоприятен период в кариерата ви. Можете да намерите мечтана работа с много висока заплата. Вашите таланти ще ви донесат доходи и бърз напредък в служебната сфера. В края на периода се опитайте да контролирате емоциите си, не влизайте в спорове и избягвайте конфликтните ситуации.

Магазин за Акумулатори

Стрелец

Предстои успешна седмица за вас, но ще трябва да се съсредоточите върху работата и да не си позволявате да се отпускате. Понеделник ще ви завихри във водовъртеж от събития. За да не се объркате и да се ориентирате в случващото се ще трябва да проявите забележителна проницателност. Със сигурност ще се радвате на завиден работен ритъм. Дори през почивните дни ще ви се иска да сте активни.
Още: През новата седмица: 4 зодии ще намерят Обетованата си земя

Козирог

Сега е вашето време, колкото и далеч от истината да ви изглежда това твърдение. Всичко пада от ръцете – не ги отпускайте, опитайте отново. Следващото очакване не се оправда – няма страшно, още не всичко е загубено. В резултат на това до края на седмицата ще разберете, че сте преработили много неща и сте постигнали това, за което не сте смеели да мечтаете в началото. Бъдете активни и позитивни.

Водолей

През тази седмица ще се насладите на приятни срещи и творчески подем, който ще разведри относително монотонното ежедневие. Ще имате много работа, но ще можете да прехвърлите част от нея на широките плещи на партньорите. През почивните дни изберете да отидете на палатка в гората с приятели.
Още: Кои зодии трябва да спрат да се борят с вятърни мелници?

Риби

През тази седмица сами ще почувствате, че е време да промените нещо. Ситуацията на конфликт и скрито недоволство не може да продължи вечно. През този период вашите недостатъци ще бъдат особено очевидни. Опитайте се да не реагирате твърде болезнено на критиките по ваш адрес.  Съвсем скоро това ще отмине и ще се доближите до съвършенството с още няколко стъпки.

Август ще направи 5 зодии богати като Крез

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ