20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Синът на Сашо Дойнов скочи на съотборник във „Фермата“ и го нарече пред всички…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Синът на актьора Сашо Дойнов обяви свой съотборник от „Фермата“ за абсолютен диктатор. Режисьорът Станислав посочи с пръст актьора Петър, който се самопровъзгласи за лидер на техния тим „Елбетица“.
„В нашия отбор е диктатура! Всички слушат един човек, който не спира да се натрапва. И аз се примирявам, защото не ми се влиза в спорове. Умният човек отстъпва“, заяви той.

Опа! Силиконка и миска са топ бачкаторите на „Фермата“ СНИМКИСтанислав се разстрои, след като Петър еднолично го отряза от участие в битката за привилегия. В нея трябваше да се реши кой отбор ще живее през следващата седмица при добри условия и кой ще се пържи в адска мизерия.

Проверка по рама

Желязната вдовица и една от най-харесваните ни Мис България се борят за 100 000 във „Фермата“ СНИМКИ
„Аз имам състезателен дух и не искам да стоя и да гледам отстрани! Обичам да влизам в битки и мога страшно много неща, но Петър внушава, че няма нужда от мен“, оплака се Станислав на актрисата Валерия, която също се дразни от тиранията на Петър./show.24-chasa.eu

Блиц
Статията Синът на Сашо Дойнов скочи на съотборник във „Фермата“ и го нарече пред всички… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ