18.8 C
София
вторник, април 16, 2024

Синя „калинка” в Narod.bg: Помните ли ревящата на протеста Деси? Върти зам.-министър (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Да си професионален протестър отдавна се е превърнало не само в доходоносно занимание, но и в кариерен трамплин, особено в претендиращите за патент върху народния гняв жълтопаветни демократи като ПП, ДБ и вся остальная сволочь, пише информатор на Narod.bg от разглобката.

Емблематичен пример е познато на цяла България лице – Десислава Николова, протестърката, която се разрева пред маскирания полицай Иван на студентските протести през ноември 2013-а, а през 2017-а заедно отидоха на гей парада в София.

Но нека караме подред. Тоталното завладяване от „сини калинки“ на всички важни за държавата институции, свързани с процеса на гласуване, чиято манипулация е единственият шанс на ПП-ДБ отново да докопат кокала, лъснаха много интересни факти, съобщи пред Narod.bg източникът от сглобката.

В Министерство на електронното управление скандалният зам.-министър Михаил Стойнов, който снимаше кода на машините за гласуване с телефона си, е завладял всички важни проекти и процеси.

Особено тези, свързани с гласуването и сертификацията на машините за гласуване., т.е., най-важните.

Проверка по рама
Така ли се работи в Министерството на електронното управление?

С интерес Narod.bg научи, че неговата секретарка, както можем да се досетим, съвсем не е случайна и имала тежката дума в управленеието. На поста е поставена именно Десислава Николова, онази превърнала се в символ на промяната далеч преди аматьорите от ПП девойка, която плачеше от вдъхновение пред охраняващ полицай на студентските протести през ноември 2013-а.

Същата видна протестърка Деси, обаче, не е просто секретарка на зам.-министъра, а е и председател на младежката организация на „Демократична България”, така че посланието е ясно – който протестира правилно, го чака кариера в политиката.

Колкото и абсурдно да звучи, именно Деси Николова определяла дневния ред на зам.-министър Стойнев, а също така се опитвала да задава тона и на работния процес на цялото министерство, включително и на зам.-министъра по организация на машинния вот.

В продължение по темата Narod.bg ще публикува още абсурдни факти за разпасалата се „демократична” шайка в Министерството на електронното управление, която може и да преследва конкретна цел с машините за гласуване

Материалът Синя „калинка” в Narod.bg: Помните ли ревящата на протеста Деси? Върти зам.-министър (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ