2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Ситнилска имала съучастник в „Игри на волята“, повлича още един участник със себе си

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Шампионката Албена Ситнилска е първата дисквалифицирана жена от „Игри на волята“, след като продукцията я хванаха, че е вкарала телефон във формата и поддържа връзка с реалния свят.  Нейните съотборници са потресени от случилото се, а тя е напът да повлече със себе си още една от дамите.
Ситнилска разкри истинската причина, която я е принудило да пренебрегне правилата и да рискува играта си. А от думите й става ясно, че е имала съучастник сред другите участници, а зрителите настояват за сурово наказание. 

„С Ива бяхме в една стая и тя знаеше за телефона. Тя знаеше какъв е проблема и ме подкрепяше“, разкри Албена. А зрителите са категорични, че Ива също се е възползвала от мобилното устройство и заслужава същото наказание. 
„И на мен не ми е приятно да съм първата дисквалифицирана жена от „Игри на волята“ заради този проблем. Имах голямо колебание дали да участвам в шоуто, защото имах проблеми с личния си живот. Трябваше да знам какво се случва и реших, че това ще е някакво спасение за мен и да имам информация от външния свят, която е по-важна от самите игри. 
Телефонът го бях сложила в сака и не са го проверили обстойно. Провела съм няколко разговора късно вечер, когато няма екип и камери. Нямам представа как от продукцията са разбрали. Иска ми се да вярвам, че не са ме издали моите съотборници“, оправдава се Ситнилска, която в момента е подложена на жесток хейт./show.24-chasa.eu

Проверка по рама

 
Блиц

Статията Ситнилска имала съучастник в „Игри на волята“, повлича още един участник със себе си е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ