22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

След удар на Новините Днес: Ето ги мистериозно изчезналите 130 бона за СИК в Благоевград!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Изненада в Благоевград – след като вчера Новините Днес единствен разкри, че сумата от 132 300 лева, преведена от държавата по сметка на общината за заплащане на членовете на секционните избирателни комисии (СИК), е изчезнала, по-рано днес парите мистериозно се появиха.

Наш брилянтен източник от администрацията на новия кмет Методи Байкушев разкри, че за липсата им са спрягали бившия градоначалник Илко Стоянов, който загуби балотажа на 5 ноември. Кешът бил предназначен за заплащане в 147-те секционни комисии, в които средно по 6 човека работили на втория тур.

Сигнал до Новините Днес: Бившият кмет на Благоевград Илко Стоянов ли гепи 132 300 лв. за членовете на СИК?

Засега няма никаква информация нито къде са били парите, нито кой и как ги е накарал да се появят изненадващо днес преди обед, подчерта информаторът на Новините Днес.

Проверка по рама

Резултатът от балотажа в югозападния град е, че Илко Стоянов загуби от кандидата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Методи Байкушев.

След разгрома Стоянов обяви, ще обжалва в съда резултатите от вота. Според него зад 806-те гласа, с които печели Байкушев, стоели икономически интереси.

Материалът След удар на Новините Днес: Ето ги мистериозно изчезналите 130 бона за СИК в Благоевград! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ