България

Следа в Новините Днес: Владислав Горанов често е в Сърбия, посещава една специална банка, защо?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Финансистът на ГЕРБ Владислав Горанов, който бе спипан с краден джип на КГПП „Калотина” на път за Сърбия, да обясни защо често пътува за западната съседка. Това призова източник на Новините Днес от спецслужбите, които са наясно със задграничните пътувания на Горанов.

Според неофициална информация бившият финансов министър в две правителства на Бойко Борисов пътувал често до западната съседка са спешни дела в една специална сръбска банка.

Мълви се, че това е трезорът, в който са покрити десетки милиони, откраднати през манипулираните обществени поръчки при 12 години диктатура на ГЕРБ.

БОЙКОТ! Фирма на ГЕРБ и ДПС едва не уби 50 пътници, НЕ ПЪТУВАЙТЕ с „Юнион Ивкони“(ШОК СНИМКИ)

Проверка по рама

Вероятно спешността на воаяжа – заловен с краден джип и въпреки това върнал се обратно и допуснат до Сърбия – обяснява желанието на Горанов точно в петък да пътува към страна, която не е член на ЕС и финансовите ѝ правила не са подвластни на Брюксел.

Пред медиите племенникът на бившия здравен и финансов министър на ГЕРБ Кирил Ананиев обясни:

„Вчера пътувах за Сърбия на 50-годишен юбилей на приятел. На границата граничният полицай ми каза, че колата се издирва от Интерпол Русия и ми нареди да се върна обратно”, разкри аферистът на Бойко, като спести името на юбиляря – босът на транспортната фирма „Юнион Ивкони” Ивайло Константинов, който освен мултимилионер покрай Баце, е и общински лидер на бандата ГЕРБ в Дупница.

Само в Новините Днес: САЩ „убиват” финансиста на мафията ГЕРБ Владислав Горанов – вкарват го в „Магнитски” 2

Именно с автомобила на Константинов – БМВ Х7, Горанов се връща втория път и преминава границата.

Много важно уточнение е, че транспортният шеф и гербаджия №1 в Дупница има огромен многомилионен кредит от „касичката” на Баце – Българската банка за развитие, отпуснат по времето на…финансовия министър Владислав Горанов.

Магазин за Акумулатори

„Върнах се обратно в Драгоман и оставих колата при мои близки. След това помолих моя приятел, който празнува юбилей, да ме вземе и с друга кола минахме през границата без никакви проблеми”, разправя още играчът на шайката.

На връщане в неделя се очаква той да бъде спря, за да даде обяснения за произхода на автомобила му, издирван от Интерпол по искане на Русия.

Материалът Следа в Новините Днес: Владислав Горанов често е в Сърбия, посещава една специална банка, защо? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button