13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Таро прогноза за седмицата от 5 юни до 11 юни 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Започнете втората седмица на юни с положително и научете предварително за събитията от следващите дни Прогнозата на Таро ще помогне на знаците на зодиака. Навременните съвети от главните аркани ще ви позволят да съставите план за действие и да не пропуснете предимствата си.
Таро прогнозите са популярни от втори век. Те са ценени за точни улики и способност да гледат в бъдещето си. Експертите на сайта show.24-chasa.eu препоръчват да се запознаете с прогнозата за предстоящата седмица на юни 2023 г., за да се подготвите за събитията и да не изпуснете късмета си. Вниманието към интуицията и сравнението на съветите с това, което се случва в живота, ще ви помогнат да направите правилните заключения и да не се спъвате.

Овен

снимка
В началото на седмицата на картата Влюбени Овните могат да бъдат сигурни, че животът ще се промени към по-добро. Картата казва, че малките трудности са временни, така че няма смисъл да се страхувате от тях. Щастието ще избухне в живота, ако отидете при него и се доверите на диктата на сърцето, а не на странични съвети.

Картата „Смърт“ подсказва, че е дошло време отново да преразгледате плановете си, да изоставите остарелите и да започнете нова глава в живота. Аркан, въпреки плашещото име, всъщност призовава да направи място за нови вълнуващи приключения, които представителите на това съзвездие обичат толкова много.
Аркана „Магьосникът“ се появява в сценария, когато е важно да не се колебаете и да се докажете. Овните ще могат да излязат от сенките, да заявят себе си и да изградят не само кариера, но и да намерят нови източници на вдъхновение. Съветът на Арканите е да не се страхувате от отговорност. Тя дисциплинира и помага да се насочи кипящата енергия в правилната посока.

Проверка по рама

Телец

снимка
На картата на съдбата седмицата ще започне с освобождаване и дългоочаквано заключение. Ласото обещава на Телеца избавление от тревоги, неприятности и проблеми. Представителите на Знака ще могат да дишат дълбоко и да се насладят на победата над страхове, неприятности или трудни проекти. Сега е важно да гледаме напред, а не назад.

Картата на силата отразява първата Аркана, информирайки Телеца, че е време да продължи напред, да преодолее временните трудности по пътя към щастието. На тази карта е важно не само да вървите напред, но и да изчислявате ходовете. Важно е да се доверите на гласа на разума, а не на моментни емоции или съветници от трети страни.

Друга положителна разпространена карта е Колесницата. Ласото символизира приближаването на промените, които няма да ви накарат да чакате. Телците трябва да бъдат смели, за да ги приемат, защото понякога съдбата дава награда заедно с малки изпитания, предаването на които е изпълнено с провал.
Близнаци

снимка

Картата Съдение насърчава Близнаците да бъдат търпеливи и разбиращи. Според тази Аркана няма причина за безпокойство – съдбата ще бъде благосклонна към онези, които могат да преодолеят препятствията, като същевременно останат честни и непредубедени. Картата показва, че кулминацията е близо, което означава, че скоро ще последва дългоочакваната развръзка и дължимата награда.

Магазин за Акумулатори

На картата „Глупак“ Близнаците могат да разчитат на щастлив случай. Съветът на картата е да не се затваряте в себе си и да сте готови за нови интересни предложения. Съветът на Арканите е да не губите бдителност, което може да се превърне в грешки и неприятности поради небрежно отношение към задълженията.
„Звездата“ в оформлението е картата на най-високото покровителство. Близнаците могат спокойно да се занимават с бизнеса си, като са сигурни, че късметът няма да се отвърне. Основното нещо е да не променяте целите и да не оставяте това, което сте започнали. Също така, според тази Аркана, има възможност да изпълните мечта или да намерите щастие в личния си живот.

Рак

снимка

Ласото „Върховната жрица“ насърчава Раците да започнат седмицата спокойно. Според тази карта е важно да слушате интуицията си, което със сигурност ще ви помогне да придобиете вътрешна увереност и да привлечете необходимите събития в живота си. Картата също обещава просперитет, но събитията ще се развиват постепенно, позволявайки на Раците да свикнат с промените.
„Магьосникът“ в оформлението е карта на постоянството, търсенето на себе си и нови хоризонти. Рак този Аркан обещава разширяване на възможностите и правомощията, възможността да се измъкнат зад гърба на конкурентите. Представителите на знака трябва да помнят, че успехът отива при тези, които не седят със скръстени ръце, а работят и се развиват.

Ласото „Дявол“ предупреждава за проблеми, които могат да възникнат поради небрежно отношение към бизнеса, грубост или инфантилизъм. Представителите на съзвездието ще трябва да се борят срещу негативизма и лошите навици, които не само пречат на развитието, но и влияят зле на репутацията.

лъв

снимка

Тази седмица на юни ще бъде отговорна и в същото време обещаваща. Ласото „Император“ казва, че Лъвовете ще могат да спечелят слава, чест и успех, ако вземат мъдри решения. На тази карта е важно да се придържате към правилата на играта и да останете честни, за да не развалите репутацията си.

„Справедливостта“ в оформлението е карта на дългоочакваната развръзка. В буквалния смисъл значението на Аркана е триумфът на справедливостта и следователно Лъвовете ще могат да се освободят от проблеми и препятствия, да получат заслужена награда. Възможно е представителите на Знака да трябва да работят върху грешките, ако е необходимо, за да предотвратят големи неприятности.

Според картата „Глупак“ Лъвовете трябва да помнят за отговорността. Аркан казва, че съдбата е благосклонна, но това не означава, че можете да работите безгрижно. Представителите на съзвездието ще се нуждаят от отговорност, способност да се адаптират към обстоятелствата и способност да виждат щастливи знаци на съдбата.

зодия Дева

снимка

Ласото „Йерофант“ е отговорно за дълбоките промени, благодарение на които промените са по-лесни. Девите ще трябва да преразгледат плановете си, да подредят приоритетите си и да слушат мъдри наставници. Сега е важно да следвате пътя на светлината, да се развивате духовно и да преодолявате препятствията със сила на волята.

„Дяволът“ в оформлението е карта на проблеми и неуспехи, които могат да възникнат поради неспазване на правилата. Представителите на съзвездието чакат тестове за сила и трябва да ги преминете с високо вдигната глава. Също така на тази карта не можете да се поддадете на изкушения и да се отдадете на капризите си.

Ласото „Луна“ разкрива свят на илюзии и скрити страхове, най-често неоснователни. Според тази карта е важно да се доверите на интуицията, да не се съмнявате в себе си и да не се лутате в мрака на спекулациите. Те няма да ви помогнат да постигнете успех – напротив, те ще ви объркат и ще ви отведат в задънена улица, от която ще бъде проблематично да излезете.

Везни

снимка

Ласото „Кулата“ открива седмицата, призовавайки Везните да не живеят в миналото и илюзиите. Време е да погледнем в настоящето, да придобием увереност и да се сбогуваме с това, което вече не е актуално. Съветът на картата е да вярвате в себе си и да следвате пътя на щастието, заобикаляйки спекулациите и хората, които могат да объркат.

Магическата карта символизира изобретателността, желанието за развитие и разширяване на хоризонтите. Везните трябва да помислят за решаване на належащи проблеми от различен ъгъл, да намерят творчески подход или да поискат съвет от мъдри наставници. Те ще ви помогнат да отворите очите си за случващото се и да разберете, че има по-прости и по-необикновени решения.

Arcana „Chariot“ – карта за действие. На тази карта остава да направите последния удар, за да достигнете целта и да получите законна награда. Това означава, че краят на седмицата ще бъде много активен, което означава, че Везните трябва да се запасят с енергия и да се научат как да разпределят силите. Това е необходимо, за да не изгорите и да намерите щастието си навреме.

скорпион

снимка

Картата Дявол се появява в оформлението, когато е необходима битка срещу вътрешни демони. Може да са лоши навици и привързаности, които пречат на щастието. За Скорпионите е важно да се откажат от всичко, което пречи на развитието и влияе негативно не само на здравето и настроението, но и на финансовото благополучие.

Според картата Кула е време да се отървете от илюзии и цели, които никога няма да се сбъднат. Казано по-просто, Скорпионите могат да намерят път към щастието, ако спрат да се крият в света на фантазиите и пожеланията. Времето е дошло – трябва да действате, за да промените живота към по-добро.

Arcana „Звезда“ завършва седмицата, показвайки представителите на съзвездието към победа. На тази карта пътят е ясен, което означава, че Скорпионите са успели да преодолеят всички изпитания. Остава да направите няколко стъпки, за да получите дългоочакваната награда и да се насладите на резултатите от упоритата си работа.

Стрелец

снимка

Според картата Отшелник Стрелците трябва да започнат седмицата с приоритизиране. Тази практика ще ви предпази от загуба на сила и енергия за ненужни или второстепенни неща. Съветът на Аркана е да се отдалечите от суматохата и да посветите време на себе си, защото не само работата, но и почивката допринасят за възстановяването на жизнената енергия.

Според картата Колелото на съдбата животът набира скорост и в него нахлуват бързи промени. Ласото символизира дългоочакваното освобождаване от проблемите, но Стрелецът не трябва да реагира прекалено много на случващото се. Напротив, важно е да намалите темпото, за да поемете контрол и да осъзнаете напълно какво се случва.

Според картата на смъртта Стрелцов чака освобождение от това, което нарани, стана неуместно и е готово да стане минало. Раздялата с него може да бъде болезнена, но е необходима, за да освободите място за нови, по-оптимистични и интересни възможности.

Козирог

снимка

Картата Висша жрица отваря седмицата, което насърчава Козирозите да се доверяват на себе си и на своите предчувствия. Според тази Аркана не трябва да се бърза и да се мисли, че съдбата ще бъде благосклонна. Сега е важно да решите какво липсва за щастие: знания, умения, търпение или освобождаване от лоши привързаности.

Отлична карта „Слънцето“ пада в средата на юнската седмица, обещавайки на Козирозите щастие, късмет и късмет във всички области на живота. Няма причина да се притеснявате за тази карта: важно е да вървите по своя път, да не забравяте за оптимистичното настроение и да не спирате дотук, за да не предоставяте отлични възможности на конкурентите.

Картата на колесницата показва, че след дълга работа Козирозите ще могат да получат не само достойна награда, но и да се издигнат на ново ниво. Това означава, че сега не е време за отлагане – трябва да действате, но с ума, заобикаляйки капаните на съдбата благодарение на вроденото чувство за интуиция.

Водолей

снимка

Картата „Присъда“ отваря седмицата, като говори за необходимостта да бъдете изключително честни и бдителни. Водолеите ще могат да надделеят над неприятностите, да завършат трудни дела и да получат заслужена награда. За да направите това, е важно да вървите по свой собствен път и да откажете да разкривате планове.

Картата Колелото на съдбата говори за вихрушка от събития, в които бдителността и целите не могат да бъдат загубени. Аркан призовава за активен начин на живот, да не се затваря в проблемите и да намира необикновени начини за решаване на входящи задачи. Съветът на картата е да сте наясно с действията си и да не разчитате на случайността.

Картата „Глупак“ призовава към повишено внимание. За представителите на съзвездието е важно да помнят, че отговорността и вниманието към детайлите ще ви спестят от досадни грешки, чието коригиране ще отнеме много време. Сега е важно да се съсредоточите и да не губите бдителност, дори ако изглежда, че всичко върви като часовник.

Риба

снимка

Картата на мъдростта на Йерофанта насърчава представителите на съзвездието да започнат юнската седмица, като планират и разпределят делата по важност, както и попълват пропуските в знанията. Такава работа ще помогне да се определят целите, да се насочи енергията в правилната посока и да се постигне успех с най-малко усилия.

Картата Висша жрица показва, че средата на седмицата ще бъде улегнала, спокойна и отговорна. Успехът не е далеч, но Рибите не трябва да се поддават на моментни желания или капризи, опити да ускорят времето и събитията. Всичко върви както обикновено, и zanchit, можете спокойно да си вършите работата.

Завършва седмицата с Аркана на влюбените и тази карта винаги е избор. Рибите трябва да бъдат бдителни, за да не тръгнат към чужда мечта. Сега е важно да слушате сърцето си, за да не направите грешка и да не станете заложници на собственото си късогледство.

Всяко подравняване е много ценен съвет, но не трябва да ги приемате като призив за действие. Прогнозата на Таро има консултативен характер, което ви позволява да вземате независими решения и лесно да управлявате събитията в живота си.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ