5.5 C
София
вторник, март 28, 2023

Тест: Да се гмурнем надълбоко

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Tъй като упорито ни се ходи на море, мечтаем за пясък, вълни и коктейли, днес решихме да ви представим поредния тест на морска тематика.
Въпреки че сме в офиса, далеч от морските дълбини, мислено ще се пренесем там, за да открием нещо интересно за себе си.

Предизвикваме ви да направите същото, но преди това се подгответе с лист и химикал, защото предизвикателството ни е с творчески привкус.

За да ви настроим подобаващо, ще ви опишем следната картина: представете си, че се отправяте на мистериозно приключение – ще се гмуркате в плитчините на тропическите морета, за да разглеждате красиви коралови рифове. Усетете топлата вода, замислете се какъв ли причудлив свят ще ви се разкрие, щом се потопите под безизразната морска повърхност… 
Морето обикновено действа вдъхновяващо на всички романтични души, писатели или пък художници…
Надяваме се мистичната му енергия да успее да завладее и вас. За целите на теста, трябва да дорисувате картинката – ако не сте разбрали, това е корал, а вашата задача е да нарисувате октопод (или няколко) някъде в рамката. Ако имате принтер, знаете какво да направите с картинката – десен бутон и „принтирай“, ако ли пък не – прерисувайте, дори схематично корала, като запазите пропорциите спрямо рамката.

Проверка по рама
Какво разкрива рисунката ви за вас?

Според Карл Юнг – един от създателите на психоанализата, октоподът, със заплашителния си, дори ужасяващ вид, безгръбначно, хлъзгаво тяло и мърдащи във всички посоки пипала, е явен символ на безпокойството и стреса. Картинката, която нарисувахте, разкрива в каква степен стресът е превзел живота ви и как се справяте с неприятностите.

Размерът и броят на октоподите всъщност отразяват грижите и тревогите във вашия живот – колкото повече и по-големи са те, на толкова повече стрес и напрежение сте подложени.
Един голям октопод в рисунката ви разкрива, че цялото ви внимание е съсредоточено върху някакъв проблем, които е придобил грандиозна важност за вас.

Множество дребни октоподчета, пръснати навсякъде пък показват, че нервите ви късат дребни грижи, които обаче идват отвсякъде, така че не можете да си поемете и глътка въздух.

Магазин за Акумулатори

Ако вместо заплашителен октопод, сте нарисували симпатично и миловидно октоподче, което небрежно се носи в морето – поздравления! Явно в живота ви цари мир и спокойствие! 
Мястото на октопода в рамката също е от значение за тълкуването на рисунката ви. Ако октоподът плава безгрижно и свободно, значи, че проблемите не ви плашат. Колкото и голямо да е нивото на стреса в живота ви, знаете, че всичко ще отмине и напрежението ще утихне.

Ако пък сте нарисували октопода прилепен плътно за корала, това е знак, че се чувствате в безизходица, имате нужда от помощ и преди всичко от почивка.

Нашият съвет е: грабвайте сака и заминавайте за някоя приказна дестинация…
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ