2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Това ли е новият Пепи Еврото? Любо Къдравия върти на пръста си Окръжния съд в Бургас

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Има ли нов лобист в Темида като Пепи  Еврото, който успя да се скатае в Дубай? Защо сравняват Любомир Парашкевов – Чикатило или Любо Къдравия с Петьо Велков Петров; това ли е лицето, което финансира партията на Иван Стоименов Гешев; къде се взимат решенията срещу кого ще бъдат образувани наказателни производства и какъв ще бъде изходът от тях, пита mutrinews.com.
Връзкар в Новините Днес: Племенникът на Черепа под чадър в НАП! Любомир Парашкевов – Къдравия охраняван от „руски туристи“ (ТРЕТА ЧАСТ)

Както е известно братът на Пепи Еврото – Емил Петров – Долара е прокурор при Апелативна прокуратура – София. Злите езици в средите на магистратите определят Емил Петров като злия гений на схемите, в които Петьо е главно действащо лице.

Любомир Парашкевов, за когото Новините Днес направи серия разкрития, пък „управлява“ Търговско отделение при Окръжен съд – гр. Бургас чрез съдия Антоанета Андонова – Парашкевова, която е председател на това отделение. Познайте кой е нейният съпруг – Росен Парашкевов, брат на посочения по-горе герой и също съдия в този окръжен съд. Невъзможно е да се случи нещо без благословията на Любомир Парашкевов, който афишира открито връзките си и с директора на ОДМВР – Бургас, с окръжния и с апелативния прокурор.
Родила ли се е нова група, подобна на „Осемте джуджета“?

Тук джуджетата са също почти осем. Имат и Снежанка, а също и ресторант с никаквото име Maisons. Разликата между Еврото и Чикатило е само една. Петьо Велков Петров е искал да бъде бандит, а Любомир Парашкевов е истински бандит, погубил много съдби.
Удар на Новините Днес: Малкия Череп върти 100 млн. лева! Любо Къдравия ортак на Ники Митничаря (ПЪРВАТА СНИМКА на схемаджията)

Парашкевов, освен съдебната система, е обладал и медийната, творейки в сайт с гръмкото име „Истината днес“, чрез който набеждава и маскари набелязаните жертви. Пак той е създал и наказателна бригада за коригиране на непослушните, като за неин главатар е определил лице с малко име Ленко и прякор Злото.

Проверка по рама

Малко известно до момента е, че Любомир се оказва и с имунитет срещу данъчно преследване. Въпреки размаха на бизнес начинанията си с вложени (по негови думи) около 100 милиона лева, той никога не е бил обект на каквато и да било данъчна проверка. Трябва да предположим и защо!
Само в Новините Днес: Любо Къдравия щави наред в Бургас! Любимият племенник на Черепа реди схемите по морето (ПЪРВА ЧАСТ)

От една страна близките му връзки с Иван Стоименов Гешев, от друга – посочените роднински връзки и влиянието му в системата на МВР.

В статия от 24.09.2023 г. Любомир Парашкевов е свързан и с купуване на гласове, като при съвместна акция на МВР и прокуратурата е бил задържан мъж от гр. Несебър, в чийто офиси и имоти са открити 180 000 евро и 20 000 лева. Какво ли е станало с това разследване? Нищо. Отново предполагаме защо…

Материалът Това ли е новият Пепи Еврото? Любо Къдравия върти на пръста си Окръжния съд в Бургас е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ