32.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Удар на Новините Днес: Социолозите вещаят победа на Антон Хекимян на балотаж (ПРИЧИНИТЕ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Вътрешна социология, проведена от водеща маркетингова агенция, чието име Новините Днес ще спести, показва, че кандидатът за кмет на София Антон Хекимян е с огромен шанс за победа на предстоящия местен вот! Спестяваме името на социологическата агенция, защото информацията се оказа конфиденциална и само за вътрешна употреба, подчерта източникът, предоставил данните на Новините Днес.

Засега тенденцията е претендентът на умнокрасивите от ПП, ДБ и „Спаси София“ Васил Терзиев да води с минимална разлика пред Хекимян. Развръзката, обаче, ще дойде на балотажа, предвиден за 5 ноември, на който победата ще е за Хекимян, сочат данните на социолозите.

Причините са комплексни – от една страна избирателите на БСП, „Възраждане“, ВМРО и симпатизиращите на тъмносиния Вили Лилков по никакъв начин не припознават Васил Терзиев и без колебания ще предпочетат Хекимян.

Социолозите признават, че една голяма част от симпатизантите на останалите политически сили въобще няма да отидат до урните на 5 ноември, но онези, които го направят, няма да гласуват за Васил Терзиев.

Проверка по рама

В добавка твърдото ядро на ГЕРБ в София, което трябва да признаем, че е най-мощна структура в столицата, безусловно ще подкрепи Хекимян, това е ясно.

От друга страна шансовете на Антон Хекимян се засилват от изключително слабия пиар екип на Васил Терзиев. Кампанията на бившия шеф на софтуерната компания Telerik се провежда учудващо неграмотно при положение, че милионерът сам си е избрал хората, с които работи вече 1 година за своята кандидатура без вмешателство от ПП и ДБ.

Източникът на Новините Днес подчерта, че невероятно слабата пиар стратегия на Васил Терзиев е истинска радост за неговите опоненти, които изпадат във възторг при всяка негова поява в медиите, където лъсва неговата пълната некомпетентност за проблемите на София.

Ситуацията за кандидатът на умнокрасивите ще става и по-зле, не скри информаторът на Новините Днес. Тепърва кампанията за местните избори ще влиза в най-оспорваната си част, като резонно можем да очакваме при дебатите с опонентите Васил Терзиев да олекне още повече, защото е неподготвен, а това е фатална грешка именно на неговия екип, който очевадно не се справя със задачите си.

Материалът Удар на Новините Днес: Социолозите вещаят победа на Антон Хекимян на балотаж (ПРИЧИНИТЕ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ