11.8 C
София
събота, септември 30, 2023

УЖАС: Мародери налазиха Царево

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Полицейски екипи извършват охранителна дейност в зоните с повредена или унищожена собственост на гражданите, за да не се допуска мародерство в Царево, съобщи МВР. Властите следят и дали ще се активизират свлачища в рисковите райони на общината.
Оттам посочиха, че през изминалата нощ не са регистрирани сигнали за бедстващи хора на територията на община Царево, няма данни и за такива в неизвестност.

Екип на полицейското управление в Царево с граничен полицейски кораб обикаля акваторията край Царево за установяване на опасни предмети, попаднали в морето. Движещи се пеша патрули извършват обход по бреговата ивица на къмпинг „Арапя“ и „Нестинарка“, като освен за опасни предмети, следят и за посегателства срещу оставеното имущество на гражданите.
Трафикът по пътя Синеморец – Ахтопол – Царево все още се извършва по обходен маршрут през къмпинг „Нестинарка“. В по-късните часове се очаква отваряне на основния път и възстановяване на трафика в нормален ритъм.

БТА припомня, че днес трябва да започне разрушаването на моста, който стана причина за затваряне на отсечката, тъй като състоянието му не позволява преминаване на автомобили.
Материалът УЖАС: Мародери налазиха Царево е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ