ЗдравеСветовни Новини

Ваксинираните също заразяват: Училището в Маями моли своите инокулирани ученици да бъдат поставени под карантина за 30 дни у дома

Преведено от wsvn.com от Новините Днес

Училище в Маями стана заглавие, след като помоли учителите да изчакат малко, преди да се ваксинират срещу COVID-19. Сега училището изисква учениците, които са били ваксинирани, да останат вкъщи в продължение на 30 дни след всяка доза.

Родителите на студенти от Centner Academy наскоро получиха писмо от своя директор, в което се казва: „… ако обмисляте да ваксинирате своя (и) студент (и) от Centner Academy, ние ви молим да го отложите за лятото, когато ще има време за евентуалното предаване или заразяване на другите да намалят “.

В писмото се обяснява и правилото за карантина за родители, които все пак решават да ваксинират децата си.

„Поради потенциалното въздействие върху другите ученици и нашата училищна общност, ваксинираните ученици ще трябва да останат вкъщи 30 дни след ваксинацията за всяка доза и бустер, които получават, и ще могат да се върнат в училище след 30 дни, стига ученикът да е здрави и без симптоми”.

Проверка по рама

Академията Centner за първи път стана заглавие през април, когато собствениците на училища казаха на служителите си да изчакат, преди да се ваксинират.

„Ние не казваме на учителите, че не могат да се ваксинират, просто ги молим да изчакат малко“, каза през април Джошуа Хилс, родител и служител на Академията на Център.

Собствениците на училища заявиха, че причината е от притеснения за странични ефекти и опасения, че тези, които се ваксинират, ще заразят тези, които не го правят.

 

Според Центровете за контрол на заболяванията никоя от трите ваксини, лицензирани от Администрацията по храните и лекарствата, не използва живи вируси, което означава, че те не могат да разболеят реципиентите от COVID-19.

„Ние не сме против ваксините, ние сме за безопасни ваксини“, каза Хил през април. „Тези ваксини, тази инжекция, 100% безопасни ли са? Като родител на две деца, които посещават това училище, не желая да рискувам с въпросителен знак. ”

Магазин за Акумулатори

Още през април Centner Academy заяви, че служителите, които са били ваксинирани след 22 април, няма да могат да се върнат на работа в академията. По -късно обаче 7News беше информиран, че учителите и служителите, които са решили да се ваксинират, няма да бъдат уволнени, но също така няма да им бъде разрешено да работят с ученици.

В писмото, изпратено до родителите, се казва, че опасенията им за това, което те наричат ​​„експериментални ваксини“, не са се променили. Те споменават и загрижеността си за здравословни проблеми. Те казват, че уважават избора на другия, но също така трябва да се грижат за цялата си училищна общност.

 

Здравните експерти обаче казаха, че ваксините са пътят и че науката трябва да се слуша.

7News се свърза с един от съсобствениците на училището. Той каза, че не може да се срещне лично, за да обсъди писмото, но публикува изявление, което гласи: „Основните приоритети на Академията на Център са благосъстоянието на нашите студенти и чувството им за безопасност в нашата образователна среда. Ще продължим да действаме в съответствие с тези приоритети ”. Имейлът, изпратен до семействата днес, се основава на тези приоритети. ”

Новините Днес

 

„Ваксината свети, съдържа луцифераза“, казва наскоро пуснатият доносник на Pfizer | Новините Днес

 

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button