5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Вики от „Игри на волята“ призна за гаджето, а с Мастагарков са били…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Вики от „Игри на волята“ се оказа неочаквано откровена на серия от въпроси след участието си в екстремния риалити формат, а някои от отговорите й определено ще разбунят духовете, както се казва.
Блондинката сподели кого намира за най-привлекателен в шоуто, както и дали би участвала в друго риалити оттук нататък, но най-пикантния й отговор със сигурност е свързан с мъжа до нея. Особено пък, след като мнозина я свързаха набързо с Мастагарков, за когото обаче Виктория не спести горещи думи. 
На въпрос колко килограма е свалила след престоя си на Дивата река, където, както знаем, условията са меко казано спартански, Виктория отговори така:
Блондинката, която е родом от Варна сподели още, че е оставала най-близка след шоуто с Дани и Мастагарков. И точно с Мастагарков побързаха да я обвържат и мнозина из социалните мрежи.

Проверка по рама
А ако се чудите къде би се появила отново, ако имаше такава възможност, и предложение, разбира се, Виктория не се поколеба да каже публично, че иска да се види част от участниците в „Биг Брадър“. Но предвид това, че този формат отдавна вече е история за родния тв ефир, това едва ли ще се случи. Или поне е така засега.

Вероятно най-пикантната част за всичките й последователи е дали Виктория има мъж до себе си, и, разбира се, кой е той. Риалити героинята тук обаче не даде точен отговор и според мнозина това не е никак случайно./show.24-chasa.eu
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Вики от „Игри на волята“ призна за гаджето, а с Мастагарков са били… е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ