България

ВОЙНА: Натали Т. стяга ЧРД като сватба, чака пръстен и БМВ от ББ (блондинката ще скубе екстеншъните на Ванина Колева)

Натали Т. стяга грандиозен рожден ден №30 като сватба. На партито палавницата очаква ББ да ѝ подари чисто ново БМВ и годежен пръстен, сигнализира Новините Днес близък до блондинката източник.

Само в Новините Днес: Бойко плаща шопинга на Ванина Колева в Париж – Мата Хари грабна чанта „Луи Вюитон” за 10 бона (СНИМКИ)

За партито Наталка споделила още миналата седмица от ефира на сутрешния блок на bTV. Синоптичката дала няколко хилядарки на любимата астроложка на Бойко – Алена, която посъветвала Натали да празнува рождения си ден на конкретно място на изток към морето.

Депутат от ГЕРБ пред Новините Днес: Севда ТВ изпищя на глас: „Писна ми от харема на Бойко”(Шехерезада и креватната любимка Ванина се топят взаимно)

След безценния съвет Наталка бръкнала в чекмеджето на любимия Бойко и дръннала сериозна сума в евро по 500, с която ще спретне шумно парти като сватба.

Проверка по рама

Купонът започва на 1 октомври, петък, като кулминацията ще бъде в събота, когато палавата великотърновка навършва 30 лазарника.

Сигнал до Новините Днес: Харемът на Баце – журналистки си скубят косите коя има по-скъп джип от Бойко – Анастасия и Ванина са фаворитки

По този повод разкрепостената тв водеща споделила пред колеги, че ББ щял да бъде в района на партито, като си съобрази служебните си пътувания с личния празник на една от най-скъпите си любовници.

Наталка се надявала, освен тлъста сума, за рождения ден да получи още най-новия модел БМВ, както и годежен пръстен.

Менделсон: Натали Т. иска милиардите на ББ като негова съпруга

Русокоската, която наскоро се сдобила с луксозен имот, била бясна на ББ, че продължава с креватната гимнастика в компанията на пиарката Ванина Колева, издаде още източникът на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Пред приятелки бясната Натали се заканила, че ако я види, ще ѝ оскубе екстеншъните, задето се опитва да маже дебело филийката покрай 62-годишния плейбой от Банкя.

Материалът ВОЙНА: Натали Т. стяга ЧРД като сватба, чака пръстен и БМВ от ББ (блондинката ще скубе екстеншъните на Ванина Колева) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button