22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Връзкар в Новините Днес: Племенникът на Черепа под чадър в НАП! Любомир Парашкевов – Къдравия охраняван от „руски туристи“ (ТРЕТА ЧАСТ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бургаският тарикат №1 Любомир Парашкевов – Любо Къдравия, осветлен единствено от Новините Днес, се оказа с имунитет срещу данъчно преследване! Източник от морския град разкри ексклузивно, че племенникът на милиардера-беглец Васил Божков, въпреки размаха на бизнес начинанията си, в които е вложил над 100 милиона лева, до момента не е бил проверяван от Националната агенция за приходите (НАП).

Малкия Череп, както малцината авери наричат Любомир Парашкевов, получава протекции покрай връзката си с регионалния авторитет Николай Филипов – Ники Митничаря, смята информаторът на Новините Днес.

Удар на Новините Днес: Малкия Череп върти 100 млн. лева! Любо Къдравия ортак на Ники Митничаря (ПЪРВАТА СНИМКА на схемаджията)

Куфарчета, сметки, преводи и стабилни първокласни банкови гаранции стоят в основата на просперитета на Любо Къдравия, подчерта запознатият със схемите в Бургас източник.

Проверка по рама

Доказан факт е, че до момента племенникът на Черепа, за разлика от близките му съдружници, приятели и дори от някои от роднините му, няма нито една ревизия от НАП, с изключение на такива „ревизии“, които са свързани с безпроблемното възстановяване на ДДС на фирмите му. Факт е, че дълги години всички врати във всички държавни структури са пред афериста.

Онези, които го познават, са наясно, че схемаджията Любомир Парашкевов е изключително находчив, страхотен математик, задълбочен, със силна памет и пресметливост – качества, които очевидно гените на родственика от Велинград са осигурили.

Само в Новините Днес: Любо Къдравия щави наред в Бургас! Любимият племенник на Черепа реди схемите по морето (ПЪРВА ЧАСТ)

Любо Къдравия не обича публичността, живее почти в изолация и не излиза от къщи и офиса си, контактува с много малко хора и дори фирмите, с които развива дейността си, се ръководят или са на името на негови приближени.

Роднината на Черепа никога и по никакъв повод не е имал проблеми с проверяващи органи – нито НАП, нито полиция или специални служби са почуквали на вратата, зад която е усамотен и охраняван от, както се говори, рускоезични „туристи“ с постоянно пребиваване в България.

Материалът Връзкар в Новините Днес: Племенникът на Черепа под чадър в НАП! Любомир Парашкевов – Къдравия охраняван от „руски туристи“ (ТРЕТА ЧАСТ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ