21.3 C
София
понеделник, септември 25, 2023

Всичко вече е ясно, ето кои са финалистите в „Игри на волята“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Още сме в началото на новия сезон на „Игри на волята“, а финалистите са вече известни. Това стана ясно от изтекъл в мрежата сценарии, който издава кои са финалистите. 
В мрежата се появи страница от сценария на водещата на Ралица Паскалева за племенен съвет малко преди финала на шоуто. И от него става ясно каква е развръзката в шоуто и кои са финалистите, а имената им ще ви изненадат.
 От сценария разбираме, че при единадесетата седмица на екшън шоуто Момчил е победил в 25 от битките и така се е превърнал в рекордьор. Противниците му обаче го обвиняват, че е постигнал победите си защото е заобикалял правилата. Затова Ралица го пита дали наистина се чувства победител и му припомня, че победата в “Игри на волята” трябва да се постигне достойно.

В сценария пише, че финалистите са Мастагарков, Мартин и Виолета.  От продукцията коментират, че теча е случаен. „Вероятно някоя хигиенистка е щракнала страничката…“, коментират от екипа.
Други обаче подозират, че това е направено умишлено, за да се предизвика още по-голям интерес към предаването, което ще мери рейтинги с „Фермата“ по bTV. Не е изключено и самият сценарии на снимките да е измислен и развоят на играта да ни изненада с други финалисти./show.24-chasa.eu 

Проверка по рама

 
 

Блиц
Статията Всичко вече е ясно, ето кои са финалистите в „Игри на волята“ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ