3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Вталете се за 2 седмици с тиквена диета

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Есента е тук и с нея идват много здравословни продукти, които могат да ви помогнат в усилията да постигнете идеалното си тяло.
Това е най-доброто време да започнете, тъй като ще е достатъчно не само да приведете тялото си във форма, но и да промените хранителните си навици и да подобрите начина си на живот.

Сред храните, които са най-подходящи за есенна диета, тиквата е една от най-популярните и питателни. Тъй като тиквата е толкова полезна за тялото ви, важно е да я въведете в диетата си и да я консумирате редовно, а не само веднъж годишно и под формата на пай.
На първо място, тиквата е чудесен съюзник в диетите за отслабване, защото яденето на този продукт ще ви помогне да останете сити, без да добавяте излишни килограми.

Чаша тиквено пюре съдържа около 10 грама фибри и само 80 калории, което го прави идеално хранене или лека закуска. Освен това помага при храносмилателни проблеми.
Богата на витамин С, тиквата е отличен съюзник в борбата с настинките, укрепва имунната система и се грижи за сърцето.

Проверка по рама

Нека научим повече за тиквената диета и какво трябва да ядете, докато сте на нея:
Първи ден: Първият ден е най-добре да ядете само тиква и зеленчуци. За закуска можете да ядете печена тиква и моркови, за обяд тиква, моркови, целина, чушки и крем супа, а за вечеря печена или сурова тиква.

Втори ден: Закуската е същата като през първия ден. Може да хапнете и домашна крем супа от тиква и канела. За обяд направете супа с тиква, картофи и телешко, а за вечеря можете да изпечете пай с тиква и сливи, без захар и да ядете не повече от две парчета.

Трети ден: Закуската, обядът и вечерята са същите като предишния ден.
Четвърти ден: Тиквена каша и зелена салата за закуска, тиква и зеленчукова супа за обяд и печена тиква за вечеря.

Когато достигнете петия ден, ще започнете диетата отначало, докато направите 14 дни. Предимствата на тиквената диета са, че е проста и лесна за тялото, позволява ви да преработвате храната по-добре и да изгаряте повече калории.

Магазин за Акумулатори

Тъй като тази диета няма да ви накара да огладнеете, тя е чудесна за по-дълги периоди, но не се придържайте към нея повече от 14 дни наведнъж. Също така не забравяйте да пиете поне два литра вода на ден./ и във Фейсбук
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ