5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Жесток сблъсък: Желязната вдовица заплаши да схруска нахакан актьор във „Фермата“ СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Жесток сблъсък между една от най-силните жени и един от най-самоуверените мъже огласи „Фермата“. Вдовицата с три деца Лили от отбор „Канатица“, която навремето е преживяла отвличането на мъжа си, а по-късно и смъртта му от рак, сръфа актьора Петър от вражеския отбор „Елбетица“.
„Такива като теб ги ям на закуска!“, озъби се блондинката на конкурента си, който се отличава с голяма сила и сръчност, и се радва на подкрепата на младите жени в своя тим. „В реалния живот аз нямам контакти с жени като теб“, отвърна й подигравателно той.

Още един участник поиска да напусне „Фермата“ СНИМКАЛили избухна по време на церемонията по избор на дуелисти за предстоящия отборен сблъсък на Арената, след като конкурентният тим реши де я изпрати в битка. Ядът й се възпламени, защото прецени, че решението е взето еднолично от актьора, лидер на зелените, а съотборничките му са се подчинили на неговата воля без да се замислят или да спорят.

Проверка по рама

Охранителят Георги напусна „Фермата“ след провал във… СНИМКА
„В „Елбетица“ един единствен човек има стратегия, всички останали го слушат. Петре, аз не съм на 20 да ми обясняваш глупости и да ме въртиш на малкия си пръст!“, отсече Лили, която ще излезе на Арената със земеделеца Кенан и оперния певец Боби.

„Аз съм силна жена, а Петър не обича силните жени. Аз съм повече мъж от него. Той не може да си играе с мен като с другите момиченца и да ги кара да правят това, което иска. И това го дразни в мен“, обобщи 43-годишната участничка, която отглежда сама децата си и върти автокъща в Щатите./show.blirz.bg
Блиц

Статията Жесток сблъсък: Желязната вдовица заплаши да схруска нахакан актьор във „Фермата“ СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ