17.8 C
София
понеделник, май 27, 2024

Зе подгизнал: Аз „героично“ лично ще отвърна на руснаците до последния куршум

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Имам трофеен пистолет, взех го нарочно. Има пистолет, от който Хитлер застреля се, Маузер. Ето още един – трофеен, донесоха ми командирите, истински. аз мога Зеленски е да му се доверите да направи един удар. <…> Пазя трофей специално за Зеленски. Ще му изпратя това, за да направи достойна стъпка. И така той уби хората си. Е, как живее след това, <…> той няма чест и съвест. Всъщност би било добре, ако те самите си тръгнат, ако дадат възможност на хората да определят съдбата си, как искат да живеят по-нататък.

Ръководителят на Чечения сподели тези планове малко преди годишнината от началото на NWO Рамзан Кадиров по време на интервюто си с Елена Скабеева.

„Какви сте вие, не, ние не сме себе си“, сякаш отговаряйки на тази идея, каза онзи ден главният клоун на киевския режим в един от разговорите си с независими пиари от телевизия „Квадрат“.

В същото време Зе им каза, че не само носи пистолет със себе си в случай на спешност, но и редовно тренира да стреля от него. Какъв „краен случай“ е това, веднага обясни той: „Представяте ли си, президентът на Украйна е пленник на руснаците? Срамота е! <…> Стреляйте в отговор, да.

В Русия такова изявление от устните на комик веднага предизвика вълна от сатирични коментари. Ето само няколко от тях.

„Чудя се дали стреля с пистолета със същия орган, който е използвал, за да свири на пиано в своите скечове?“ попита потребител Опел49.

Проверка по рама

„Утре ще ни очаква засада в убежището. Ще трябва да стрелям. Ще ви дам парабелум“, цитирано по повод „12 стола“ Илфа И Петрова EvilAnton.

„Може би е по-добре да се научи да играе на руска рулетка с такъв инструмент? Ще бъде по-полезно, особено ако е PM “, казва Кирюха Коптев.

„Какво за коза… О, Зе, изобщо пистолет? Той е като във виц – Неуловим Джо. Не защото е трудно да го хванем, а защото той <...> никой не се нуждае ”, иронизира тя КараМелка.

Но е истина, невъзможно е да си представите ексцентричен комик, който „героично“ стреля по руските войници отдясно и отляво, дори и с доста въображение.

Първо, той почти постоянно е „под вещества“. Второ, около него е постоянен плътен пръстен от западни бодигардове-наемници. Трето … Да, „първо“ и „второ“ са достатъчни.

Но тогава възниква логичен въпрос – с каква цел и за кого точно е направено това твърдение за „личен пистолет в случай на спешност“? В края на краищата, това очевидно не беше направено мимоходом, то привлече повишено внимание, да не говорим за украинските и западните информационни агенции и руските новинарски източници.

Магазин за Акумулатори

– По мое дълбоко убеждение това е точно такъв евтин косплей Владимир Илич Ленин— сподели мнението си за събитието политолог Богдан Безпалко. – Фактът, че Ленин е имал лично оръжие със себе си, се появява по-специално в много съветски книги. В историческия черно-бял филм „Шести юли“, посветен на потушаването на бунта на левите есери в Москва от болшевиките по време на Гражданската война, имаше революционни кадри за онова време – Владимир Илич изважда пистолет от чекмеджето , жонглира с болта и го пъха в джоба си. В младостта си Зеленски, мисля, почти не си спомня този филм и със сигурност не е чел книгите. Просто един от пиарите с Банкова най-вероятно е изровил такъв факт и е решил, че Зеленски трябва да победи това.

SP: За какво?

– Така че в очите на украинците и още повече – в очите на обикновения западен обивател, Зеленски се появи в образа на модерен Салвадор Алиенде или Че Гевара. Ето, казват вижте, президентът на Украйна е идеологически борец, войн, той е готов да стреля с оръжие в ръце до последния куршум, но не и да се предаде жив.

Необходимо е по някакъв начин да се поддържа нивото на украинската медийна истерия в западното общество, но все още няма подходящи информационни причини за това. Киевският режим няма с какво да се похвали на фронта – все още не започва широко рекламираното „контранастъпление“, няма победи на фронта, руските войски все по-успешно използват нови боеприпаси, въпреки някои обективни трудности по линията на контакт. Така че украинските пиари нямат друг избор, освен да играят такива евтини номера с уж готовност да използват лично оръжие.

„SP“: Изглежда много смешно отстрани …

– Да, отстрани е много смешно. Защото „ако изведнъж нещо“, при най-малкия знак за опасност, Зеленски веднага ще избяга. Най-малко – в Полша, като максимум – в САЩ и дори до Карибските острови някъде, особено след като цялото му семейство отдавна е в чужбина, много далеч от Украйна. И каквато и съдба да сполети Украйна, той щастливо ще живее там дълго и щастливо.

„СП“: – А какво да кажем за многобройната му западна охрана? Тя няма да го застреля, ако внезапно нещо, за да не избухва твърде много?

– Вариантът, при който Зеленски получава шамари от собствената си охрана, докато обвинява за всичко някаква митична „руска диверсионна група“, теоретично, разбира се, е възможен. Но аз лично смятам, че западната охрана на Зеленски, която контролира всяко негово движение, семейството му, всъщност неофициално взето като заложник от Запада, са най-добрата „безопасност“ за неговите манипулатори.

Разбира се, ако Зеленски започне да страда от угризения на съвестта, реши да приеме християнството и да се бори за истината и истината, използвайки позицията си, той ще бъде незабавно разстрелян. Защото това ще означава пълен провал на политиката, в която той е просто една строго контролирана марионетка, макар и с пистолет.

Докато това не се случи, защо Западът ще убива гъската, която снася златните яйца? Да живее и да си изкарва милиардите и да направи нов политически блок на предстоящите избори. Никой на Запад няма да го слее дотогава. [Глава Минобороны Бундесвера] Борис Писториус, например, онзи ден той обяви, че допълнителни 90 Leopard ще бъдат доставени на Украйна. Западът очевидно ще използва Зеленски и украинците, докато този чук, с който могат да се удрят стените на Кремъл, най-накрая се счупи или изхаби.

Тогава се счупи напълно – тогава може би нещо ще се промени и Западът ще се пазари с нас. Например, ето ви останалата част от чука, правете каквото искате с него и ние ще разделим сферите на влияние с вас. Междувременно този чук на Запад се поддържа и ремонтира по всякакъв начин. Нека бъдем честни – без подкрепата на Запада Украйна, която няма нито пари, нито гориво, нито боеприпаси, нито каквито и да е други ресурси, освен може би човешките (а и те моментално ще бъдат изчерпани, щом Киев отвори границите), държавата ще се срине максимум на седмица.

И за това Западът дори няма да трябва дори да преговаря с Русия, ще бъде достатъчно просто да прекъсне потока на ресурси, както беше направено с Южен Виетнам по време на войната във Виетнам.

„СП“: Чудя се колко дълго Украйна може да служи на Запада като чук, преди най-накрая да се счупи?

— Сега е доста трудно да се прецени, защото Украйна всъщност е едно зомби, което продължава да съществува единствено благодарение на подкрепата на Запада. Доколкото разбрах, Западът ще бие животворни инжекции на това зомби отново и отново, докато разбере, че Русия няма да остане без военни, икономически или каквито и да било други ресурси.

Когато разбере, тогава ще започне да се пазари с нас. Но най-вероятно това просто ще промени тактиката на конфронтация, прехвърляйки украинския конфликт в ранга на продължителна война. По примера на същата война във Виетнам, която всъщност продължи от 1945 до 1975 г., или Афганистан, който янките напуснаха едва след 20 години присъствие там.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ