13.6 C
София
петък, юни 2, 2023

Жега в „Сървайвър“: Снежана се обясни на Божана и покачи градусите.. СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Драматичен обрат в отношенията преживяха най-непримиримите и жестоки съпернички в „Сървайвър“ – кулинарката Божана Кацарова и актрисата Снежана Макавеева.
Двете известни и доста чепати жени първоначално не можеха да се понасят, но постепенно се превърнаха в първи дружки. „Дълъг и трънлив път извървяхме, за да стигнем една до друга. Борихме се с егото си. С Божана спечелих приятелство и сърцето ми винаги ще е отворено с нея!“, развълнувано обяви възпитаничката на НАТФИЗ.

Прецакаха Снежана Макавеева в „Сървайвър“, отива на дуел и…
„Да спечелиш един човек, това е най-ценното“, добави талантливата готвачка.
Чалга коалиция взриви „Сървайвър“, шампионката по кану Станилия се закани на Джизъса

Проверка по рама

Двете се обясниха в любов преди да влязат в елиминационен дуел. Според правилата, участничките трябваше да се измъкнат от заключена клетка с помощта на саморъчно сглобен прът и ключове. Снежана се оказа по-сръчна и бърза, и спечели, но не можа да се зарадва на победата си.
„Ще стане хипер скучно без Божана в „Сървайвър“!“, избухна в сълзи тя. Оказа се обаче, че кулинарката няма да се прибере у дома, а ще заживее на Острова на отшелника. Какво ще прави там все още никой не знае – това ще стане ясно в следващите епизоди./show.24-chasa.eu
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Жега в „Сървайвър“: Снежана се обясни на Божана и покачи градусите.. СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ