4.8 C
София
четвъртък, март 30, 2023

Зловещо: Отново откриха мъртвец на скалите в Габрово

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Тази сутрин, в 8:00 ч., на телефон 112 е получен сигнал от гражданин за открито тяло на скалите под моста „Игото“ в Габрово, съобщава БТА. Екип на полицията е установил смъртта на човека и оперативна група предприема действия по огледа. Това казаха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Габрово.
По първоначална информация откритото тяло е на мъж. Самоличността и причините за смъртта предстои да бъдат установени, уточниха от полицията. Районът около инцидента е отцепен за преминаване на пешеходци.

БНР уточнява, че тялото е на 20-годишен младеж и самоличността му е установена, посочиха от дирекцията на МВР.
Полицията извърша оглед на местопроизшествието. Районът край паметника на Рачо Ковача е отцепен и не се допускат пешеходци.

Това е поредният криминален инцидент в района. Преди 4 дни тялото на 60-годишен мъж беше открито под виадукт в Габрово. Окръжната прокуратура разследва умишлено убийство, съобщиха тогава от държавното обвинение.
Преди 4 години от същия виадукт 31-годишен баща хвърли 5-годишното си дете, след което опита да скочи от съоръжението. Близо 3 часа психолог от Института по психология на МВР в Плевен разубеждава мъжа да не скача, като впоследствие той беше арестуван.

Проверка по рама

Година по-късно съдът потвърди изцяло доживотната му присъда. Той трябваше и да заплати сумата от 200 000 лева на 30-годишната майка на момченцето.
Криминално

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ