24.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Бягайте надалеч от жените с тези имена

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Хора, които са увлечени от езотериката са наясно, че имената имат силата да повлияят на характера на човек.

Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Оказва се, че според учените има 5 женски имена, които правят притежателките им нетърпими, а характерът им много тежък, пише jenata.blitz.bg.

Виктория

Името говори само за себе си. Тези хора се стремят да са първи във всичко, с което се заемат. Тези дами са много прями и линията между истината и грубостта понякога просто липсва.

Проверка по рама

Тези жени не са срамежливи и се случва да не зачитат чувствата на другите. Те са страхотни манипулаторки и понякога могат да направят интрига. Виктория може да гледа на конфликтите, дори и семейните, като на театрална постановка.

Кристина

Тези дами са твърде емоционални и смятат себе си за много по-интелигентни от другите. Ето защо често се опитват да налагат мнението си по всеки въпрос и това често води до конфликти.

Склонна е да се държи арогантно с всички, които смята, че превъзхожда, без значение кой точно стои пред нея.

Александра

Жените, които носят това име, имат мъжествена енергия. Те обичат да се състезават и да печелят. Често са склонни да се включат в „битка“ и чак след това да се замислят дали въобще има смисъл да го правят.

Магазин за Акумулатори

Те са способни да прехвърлят вината за своите грешки на други хора. Често им е трудно да съхранят отношенията си с мъжете, защото са много лицемерни.

Поведението им с околните често зависи главно от настроението им.

Ина

Това са жени с горещ нрав. Те са нетърпеливи, а тези им черти се проявяват още в ранна детска възраст.

Дамите с името Ина имат силно развито чувство за справедливост. Често се впускат в защита на „несправедливо обвинени“, което пък провокира конфликти.

Ина е добър организатор и оратор и лесно може да се превърне в любимка на шефовете, ако не беше жаждата ѝ за внимание от всички и нарцисизма ѝ.

Светлана

Тези дами се нуждаят от непрестанно внимание още от детството си. Склонни са да помнят дълго време дори дребни обиди. Във всяка връзка заемат атакуваща позиция и нападат половинката си дори за най-дребните и маловажни неща.

Много е лошо, ако тези дами са шефове и имат лидерска позиция – подчинените им не знаят какво да очакват. Отношението им зависи изцяло от настроението и личното ѝ отношение.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ