17.3 C
София
петък, април 26, 2024

Той разкрива, че масонството би било най-старата тайна секта в света и има луцифериански планове за „Нов световен ред“ /ВИДЕО/

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Бивш високопоставен масон излезе наяве, за да разкрие как групата всъщност е най-старата секта в света, и разкри как планира да въведе нов световен ред чрез драстично намаляване на населението на света.

Алтиян Чайлдс е бивш австрийски рок музикант и бивш масон.

Във видеоклип, публикуван миналия месец, той заяви, че е готов да рискува живота си, за да се откаже от тайните си масонски обети.

Доклади : Животът Ви наскоро се промени, след като Ви събудиха с превишена скорост, която се насочваше право към тухлена стена, защото шофьорът беше заспал. Той казва, че е чул шепот в ухото му, който го е събудил от дълбок сън, и че е успял да стисне колелото и да избегне катастрофата.

„Не би трябвало да съм тук днес“, казва той.

Наказанието за отказ от обетите си в масонството е смъртта, но той се чувства принуден да разобличи масонството такова, каквото е: най-старата секта в света.

Проверка по рама

Според Чайлдс почти всеки забележителен човек, който управлява света днес, от политика до бизнес до забавление, е стигнал там чрез масонството.

И неговият видеоклип от повече от 5 часа е създаден, за да ви убеди, че това е вярно, от вътрешна гледна точка, и да предупреди за това, което предстои скоро: прилагането на Луциферианския нов световен ред, който включва значително намаляване на света население.

Отне ми няколко дни, за да гледам пълните 5 часа и когато приключих рано днес, казах на моя приятел, който ми препоръча видеото:

Животът ми никога няма да бъде същият, след като видя това. Тази вечер няма да спя, докато не го публикувам (в News Impact News).

Въпреки че през годините разбрах много от това, което съдържа тази презентация, имаше много повече неща, които не знаех и които научих от това видео.

Голяма част от онова, което публикувахме през последната година за Пландемията и предстоящия Нов световен ред, сега ще имат много повече смисъл, след като приключите с гледането на това видео.

Магазин за Акумулатори

Помислете за това като духовна перспектива, движещата сила на плана за драстично намаляване на населението на света, убивайки много от жителите на света.

Ще можете по-добре да разберете защо хората могат да бъдат толкова зли и да измислите неща като инжекции с биооръжие COVID-19, които са предназначени да убият значителна част от световното население.

За мен, след като обхванахме темата ни за медицинско отвличане, включително трафик на деца, за повече от 6 години, това видео обвърза някои свободни краища, за да ми даде по-пълно разбиране за бизнеса с трафик на деца.

Струва си да инвестирате 5 часа от вашето време, гарантирам го. Ако създадох нещо подобно, ако можех дори със знанието къде да намеря тези ресурси, за да намеря и събера информацията, която НЕ разполагам, предполагам, че ще ми отнеме над 1000 часа, за да представя нещо подобно.

И не се съмнявам, че крайният продукт, който трае малко повече от 5 часа, вероятно е бил значително редактиран от Altiyan Childs, за да стане дори толкова кратък.

Само един човек от света на масонството може да произведе нещо подобно и светът дължи голяма благодарност на Алтиян Чайлдс, че отдели време да представи това.

Много е възможно това да му коства (физическия) живот и той го знае.

НЕ преувеличавам, когато казвам, че животът ви много може да зависи от това какво знаете в това видео за това, което предстои да се случи в нашия свят, и от съответните действия.

Всеки, който чете тази статия, е бил засегнат по един или друг начин от масонството, така че си струва да инвестирате във времето, за да прекарате 5-те часа в гледане на това невероятно видео.

Има 33 нива на посвещение в масонството и дори много в масонството, въпреки че те са се заклели в тайна под страх от смърт, те всъщност не знаят всичко, което масонството е, защото това е „тайно общество“.

Тези, които достигнат ниво 33, знаят и именно от тази група са избрани много от световните лидери.

Ще научите кой е изградил ориентирите в Джорджия и какво означава това послание.

Около 4 часа и 35 минути във видеото той пуска трейлър на филм, който никога не е бил пуснат, тъй като продуцентът на филма е бил убит, заедно със семейството му, преди да бъде завършен.

Трейлърът от 2012 г. все още е в YouTube и има над 3,5 милиона гледания.

Вижте дали можете да намерите предполагаемото „скрито съобщение“ в трейлъра, което би могло да причини смъртта му и тази на семейството му.

 

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ