6.5 C
София
петък, април 26, 2024

ЦСКА 1948 с успех срещу Царско село

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Георги Русев №70 имаше много поводи за усмивки в мача срещу Царско село

Отборът на ЦСКА 1948 победи тима на Царско село с 2:1 в мач от 17-ия кръг на първа професионална футболна лига. Автогол на Панайотис Лука и попадение на Георги Русев от дузпа донесоха трите точки за ЦСКА 1948. Димитър Костадинов се разписа за Царско село в дебюта си за тима.
Отборът на Красимир Балъков запази шестото място в таблицата с 27 точки, а Царско село остава осми със 17.

Съставът на ЦСКА 1948 поведе в 23-а минута след автогол на кипъреца Панайотис Лука, който отклони топката в собствената врата след центриране от ляво.
Панайотис Лука можеше да изкупи грешката си в 28-а минута, когато напредна по десния фланг и намери с прецизен пас непокрития Андерсон, който от чиста позиция не уцели добре топката и пропусна да изравни.

Тимът на Царско село изравни в 68-а минута след отлично изпълнение на новото попълнение Димитър Костадинов, който бе оставен непокрит и вкара от движение първия си гол в дебютния си мач за Царско село.
Домакините си върнаха преднината в резултата в 74-а минута, когато Георги Русев реализира дузпа, отсъдена за нарушение на Балтанов срещу Топузов.   
Седем минути преди края Царско село пропусна идеална възможност да изравни, след като резервата Емануил Манев се озова на стрелкова позиция от границата на наказателното поле, но след удар по тревата топката се отби от десния страничен стълб.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ