4.4 C
София
петък, април 26, 2024

Чисто ново Ferrari 812 GTS потъна в езеро в Италия

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Често пъти, инцидентите със скъпи и мощни коли се случват вследствие на лоши шофьорски умения, висока скорост или пък и двете. Макар в конкретния случай да не са засегнати пряко нито едно от двете условия, то най-вероятно причината за потъването на Ferarri-то отново е човешка грешка.

Снимката със синьото „конче“ доста бързо се разпространи в интернет, а първоначално тя бе публикувана в платформата Reddit, без особена информация за инцидента, освен тази, че колата е оставане на неутрална скорост.

Един от последните модели на италианците е паркиран близо до езеро в Италия, като все още не е съвсем ясно как точно колата е останала на неутрална скорост и е потеглила сама към водата. Дори колата да е оставена на неутрална, то веднага след изключването на двигателя се активира електронната ръчна спирачка, именно за да предотврати подобни инциденти. Единствения вариант тя да остане на „свободна“ е ако някой е задействал режим за автомивка, който не активира автоматично ръчната спирачка, дори и при изгасен двигател.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ