19.4 C
София
събота, април 27, 2024

Какво казва цветът на колата за вас? Експертно мнение

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Психологът Лий Чембърс от USwitch (компания, която помага на потребителите да сравняват цените на енергията, личните финанси, застраховките и комуникационните услуги) обяснява как се разбират личностните черти на собствениците по цвята на техния автомобил.

Сиво / сребристо

Лий описва собствениците на сиви или сребърни автомобили като разумни хора, които често предпочитат практичността пред мечтата. Можете също така да очаквате от тях да спазят думата си, тъй като са надеждни и са склонни да се съобразяват с приетите норми на обществото.

Черно

Тези, които карат черни коли, обикновено са изтънчени и съобразени със стила. Те са сдържани и знаят как да се контролират, опитват се да избягват ненужната драма в живота.

Бяло

Проверка по рама

Лий вярва, че шофьорите на бели автомобили са склонни да бъдат натрапчиво организирани и се стремят да постигнат висок статус в обществото.

Синьо

Можете спокойно да се доверите на шофьора на синята кола по отношение на вашата безопасност. Водачите на сини коли също така вероятно ще бъдат верни приятели.

Червено

Шофьорите на червени автомобили са много чувствени и обичат да бъдат в центъра на вниманието. Те са енергични, динамични и обичат да се свързват с нови хора, въпреки че може да има големи разлики между различните нюанси на червеното.

Златисто

Магазин за Акумулатори

Тези, които обичат златото, обикновено обичат комфорта и не могат да устоят на блясъка. Златото обаче е един от най-малко популярните цветови варианти за новите автомобили.

Жълто

Не е изненадващо, че шофьорите на жълти автомобили (като изключим такситата, за който жълтото е задължително у нас) винаги имат положителен поглед върху живота. Също така не е изненадващо, че такива хора са малко, следователно жълтото не е популярен цвят за новите автомобили.

Лилаво

Хората, които карат лилави автомобили, претендират за оригиналност и уникалност – обичат да правят гръмки изявления и да се открояват сред тълпата. Лилавото обаче е и един от най-непопулярните нови цветове за автомобили на пазара, но популярността му непрекъснато нараства.

Зелено

Шофьорите, които избират „екологичен“ цвят на автомобила, обикновено водят балансиран начин на живот и са изключително земни. Те са скромни, известни с много прост и сдържан подход към ежедневието.

Розово

Розовото е най-непопулярният цвят за автомобилите на пътя. Ако карате розова кола, определено не сте от тези, които се отклоняват от светлините на прожекторите. Вие сте умен, весел и смел … и не ви интересува какво мислят другите за вас.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ