6.5 C
София
петък, април 26, 2024

Кросоувър за 21 500 лв. с корпус от фибростъкло

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В Тунис местната компания Wallys Car представи кросоувър Iris, който се сглобява на ръка и струва € 11 000 (приблизително 21 500 лв.). Снимки на този автомобил бяха публикуван в канала на Business Insider в YouTube.

Повечето части за новия артикул идват от Франция. Автомобилът е с две врати и се задвижва от 1.2-литров трицилиндров бензинов двигател. Мощността на агрегата е 83 к.с. Максималната му скорост е 158 км/ч. Компанията вярва, че такива характеристики ще задоволят повечето местни шофьори.

Корпусът на компактния кросоувър е направен от фибростъкло. Автомобилът е оборудван с кръгли фарове, радиаторна решетка с шест секции и масивни арки на колелата. При желание автомобилът може да бъде оборудван с допълнителна LED оптика, панорамен покрив и сензори за паркиране.

Проверка по рама

Възможните цветове на каросерията са доста и включват дори розово и лилаво. Вътре в колата са монтирани волан с три спици, сензорен дисплей (опция) и камера за обратно виждане. Срещу доплащане на клиентите се предлага допълнителна шумоизолация и по-удобни седалки.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ