11.3 C
София
понеделник, май 6, 2024

Мистичното значение на повтарящите се числа

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Случва ли ти се да виждаш често повтарящи се числа, където погледнеш – на телефона, часовника, компютъра и къде ли още не? Дали това е само съвпадение или пък явление с по-дълбок смисъл по отношение на съдбата ти? Може би Вселената ти праща послание?

111 – Зов за събуждане

1:11 или 11:11 безспорно е магическо число, пише actualno.com. В картите Таро от Голямата аркана картата на Магът е под номер едно в колодата. Ако видиш повтарящи се единици, това е своеобразен зов за събуждане. Наистина трябва да се огледаш и да обърнеш внимание на къде и с кого се намираш. Космосът ти потвърждава, че се движиш в правилна посока. Предстои да изминеш още път, но числото едно символизира първата стъпка. Но със сигурност вървиш в правилната посока. Нещата ще се случат, но не спирай да вървиш.

222 – Потърси баланса

Числото две е символ на партньорството и на връзките. Ако видиш 2:22 или 22:22, трябва да обръщаш внимание на хората, влизащи в живота ти. Може да попаднеш на сродната душа и в романтично, и в чисто приятелско отношение. Събитието може да бъде сигнал, че трябва да балансираш даването и взимането в сегашните взаимоотношения. Дали всичко, което се случва, е справедливо? Върни баланса, като хвърлиш безпристрастен поглед на ситуацията.

Проверка по рама

В Голямата аркана от картите Таро две е числото на Висшата жрица. Това число вероятно представлява напомняне да бъдеш вярна на себе си. Не се притеснявай да споделяш гласно мнението си. Отстояването на убежденията в някои случаи води до разклащане на установените взаимоотношения, само че истината, изказана гласно, полага основите на добрите връзки. За това, не се притеснявай да споделиш възгледите си ясно и високо, ако видиш повтарящи се 2-ки. Такава подредба на двойките ти прошепва да се вслушваш във вътрешния си глас.

333 – тази подредба ти напомня да подредиш съзнанието, душата и тялото си

Тройката се обвързва със Светата Троица: тяло, душа и съзнание. Появата на 3:33 на някой дисплей може да бъде потвърждение, че в момента животът ти е пълен и в него всичко е в порядък. Може също да е знак, че трябва да провериш дали даден елемент не е извън баланс. Може би работиш прекалено много? Или, обратното, може би се отдаваш повече на удоволствия? Реагирай по подходящ начин и в най-скоро време ще усетиш, че се чувстваш по-смирена и спокойна.

Третата карта от колодата на Големите аркани на Таро, Императрицата, символизира плодовитата, чувствена жена. Тя обича да забавлява околните. Числото 3 в нумерологията е „социално“ число. Съгласно астрологията, Третият Дом управлява любопитството, движението и комуникациите. Появата на повторения на числото три може да е призивът на вселената да излизаш повече. Вероятно е добре да се срещаш с нови хора, да разпитваш и да разкриваш нови територии. Честата поява на 3-ки може и да ти подсказва, че трябва да живееш по-разточителен живот, а не да пестиш.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ