11.8 C
София
петък, май 3, 2024

Най-честите сексуални проблеми при двойките

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Сексът е от ключово значение за поддържането на пълноценна връзка. Ако нещата в леглото не вървят съвсем гладко, това може да причини проблеми във връзката. Ето и кои са най-честите терзания при двойките, според сайта Popsugar.co.uk, цитиран от trafficnews.bg.

Разлика в либидото

Постоянно се случва единият партньор да иска секс по-често и да се наслаждава повече. Така другият се чувства ядосан, възмутен, а понякога – непълноценен. Както може да се предположи, най-доброто решение е искрен разговор – трябва да се знае, че никой от двамата не е виновен. Желанието за секс при всеки е различно. Ако и при вас има такъв проблем, обсъдете го и намерете златната среда, която ще устройва и двамата.

Липса на комуникация

Нормално е да мислите често за секс, но много хора се притесняват да говорят за това, което също може да ви отдалечи с партньора. Трябва да споделяте какво ви доставя най-голямо удоволствие, както и да се интересувате от това какво харесва половинката ви. Когато водите такъв разговор се уверете, че няма други хора близо до вас, за да не се чувствате неловко.

Проверка по рама

Няма игра

Любовната игра е задължителна. Някои проучвания доказват, че на жените им трябват 18 минути, за да се възбудят достатъчно. Може да започнете играта още преди да се видите – да си пращате флирт съобщения. Масаж, целувки по интимните зони, повече докосване са все неща, идеални за любовната игра.

Оргазъм при мъжете и жените

Обикновено мъжете свършват първи, което може също да се превърне в проблем за връзката. Дамите не се чувстват достатъчно удовлетворени. Решението тук също е искрен разговор с партньора. Мъжът може да продължи да докосва жената и да ѝ доставя удоволствие, дори след като той е свършил.

Сухота

Сухотата в интимните области по време на сексуален акт може да причини болка и да направи преживяването неприятно, особено при жените. Ако проблемът е наистина голям, лубрикантът е сред най-добрите решения. Опитвайте различни пози и не забравяйте за важността на любовната игра.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ