23.8 C
София
понеделник, май 6, 2024

Рафаел Надал направи уникален жест към своя фенка

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Рафаел Надал за пореден път показа голямото си сърце. Испанският тенисист отпадна от Александър Зверев на четвъртфиналите на Мастърса в Мадрид, но това не го спря да зарадва свой фен. Става въпрос за 95-годишната Мануела Наваро Естебан, която изгледа двубоя на живо, а след това поговори с Надал.

Преди това внукът на Мануела Естебан – Карлос Каризоса написа в една от социалните мрежи: Днес баба ми, която е на 95 години, ще изпълни мечтата си да те види на живо. Тя е в ранен стадий на Алцхаймер и ми каза, че преди да забрави какво значиш ти и тениса за нея, иска да те види на живо. Надявам се да се наслади на деня, колкото аз“, написа Каризоса.

Съобщението веднага придоби огромна популярност и изглежда, че е достигнало до Рафаел Надал.

Бабата на Каризоса изпълни мечтата си и изгледа на живо двубоя на испанеца. ВРъпреки поражението, денят завърши по най-приятния и неочакван начин. Големият шампион бе трогнат от историята ѝ и се запозна лично с Мануела, след което проведе разговор с нея и ѝ благодари за подкрепата.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“es“ dir=“ltr“>Manuela ha podido cumplir el sueño de su vida 🧡<br><br>¡Gracias, Rafa! 😘<a href=“https://twitter.com/RafaelNadal?ref_src=twsrc%5Etfw“>@RafaelNadal</a> | <a href=“https://twitter.com/hashtag/MMOPEN?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#MMOPEN</a> <a href=“https://t.co/vlaBEbhzr6″>pic.twitter.com/vlaBEbhzr6</a></p>&mdash; #MMOPEN (@MutuaMadridOpen) <a href=“https://twitter.com/MutuaMadridOpen/status/1390696272118620171?ref_src=twsrc%5Etfw“>May 7, 2021</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ