16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

6 основни грешки в ремонта: Резултатът ще ви разплаче

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ако се подготвите за ремонта небрежно, тогава ще трябва да направите още един след него. Е, ако всичко свърши с обичайната подмяна на тапети, няма да ви „боли“ толкова. По-лошо е, ако отново трябва да маркирате мястото за контакти и ключове и да къртите.
Експертите посочиха 6 грешки при ремонта, заради които няма да погледнете резултата без сълзи.

1. Снимки в списания
Само в списанията резултатите от ремонта изглеждат перфектни. В действителност, мащабните ремонти могат да засегнат дори системите за елзахранване, отопление, вентилация и т.н. Също така е важно да си представите какви несъвършенства могат да възникнат в процеса.

6 неща, за които да помислите преди ремонт
2. Място за съхранение

Проверка по рама

Идеалният интериор на снимката може да изключва такива важни, но ежедневни елементи като гардероб за връхни дрехи, шкафове за обувки и т.н. Това, което не е на снимката, в нормална ситуация след ремонт по някаква причина се оказва важно.
3. Осветление

Ясно е, че полилеят на тавана се справя със задачата си на 100%, но това няма да направи стаята уютна. Необходимо е да се осигури допълнително осветление под формата на аплици или точкови елементи.

4. Контакти
Има едно правило: след като местоположението на домакинските уреди е планирано, броят на изходите е преброен, трябва да добавите поне още един. Със сигурност няма да е излишен.

Колко струва един цялостен ремонт на баня?

Магазин за Акумулатори

5. Цвят
Модният интериор може да стане скучен. Това се случва, когато решението е направено в един цвят. Ярките и контрастни елементи също не са панацея. Ето защо е толкова важно да изберете правилната цветова схема в съответствие с функционалната цел на стаята.

6. Претрупване

Важно е шарката на тапетите или други елементи да се комбинира с шарката на мебелите и други дребни неща. Най-добре е броят на такива детайли да бъде сведен до минимум. И ако е необходимо, можете да добавите някакъв предмет на изкуството.
Не започвайте ремонт преди да сте обмислили и премерили всичко. Не се доверявайте на прекрасните снимки от списанията. Често това са 50% обработени визии, които няма как да се осъществят на практика.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ